O nouă despărțire în showbiz-ul românesc! Cei doi au șters deja toate fotografiile din social media

După un an și jumătate de relație cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, Andreea Bălan s-a despărțit de acesta. Frumoasa artistă nu prea are noroc în dragoste după divorțul de actorul George Burcea, tatăl celor două fiice ale sale.

Potrivit apropiaților cuplului, Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-ar fi spus ”Adio!”. Certurile din ultima perioadă și-ar fi pus amprenta asupra relației lor. Se pare că artista își dorea cu ardoare să ajungă din nou în fața altarului și să-și întemeieze familia mult visată. Tiberiu Argint, însă, nu și-ar fi dorit același lucru.

Farmaciștii Catena recomandă crema pentru ten Age Repair SPF 50+ de la Rilastil, o emulsie lejeră cu acțiune antirid și acțiune fotoprotectoare.

Se pare că între cei doi au început să apară neînțelegeri, iar ruptura dintre ei a fost inevitabilă. De aproximativ trei săptămâni, Andreea Bălan este din nou o femeie singură. Artista și fostul iubit au șters toate fotografiile în care apăreau împreună pe rețelele de socializare și se pare că nu mai există cale de împăcare între cei doi. Astfel, acum Andreea Bălan vrea să-și dedice timpul în totalitate fetițelor sale.

Andreea Bălan, în vacanță cu fiicele și mama ei

Andreea Bălan a decis să plece într-o vacanță ca să se relaxeze. Împreună cu cele două fetițe ale sale și mama ei, artista se află de câteva zile la un resort de lux în apropiere de Egipt. Cântăreața se simte extrem de bine în compania familiei sale și le-a arătat fanilor imagini din escapadă.

Cântăreața a publicat o fotografie în care apare lângă fetițele ei. Artista zâmbește larg și nu dă de înțeles faptul că ar fi afectată de despărțirea de Tiberiu Argint.

Iulia Mirică

Foto: Instagram, google images