O noua generatie de produse naturale pentru ingrijirea tenului

Gama Farmec NaturalInca din cele mai vechi timpuri, femeile s-au bucurat de generozitatea naturii, care a avut intotdeauna grija de frumusetea lor. Produsele bogate in ingrediente naturale sunt si astazi printre preferatele consumatoarelor, motiv pentru care Farmec Cluj-Napoca a dezvoltat o noua gama – Farmec Natural – care contine produse de ingrijire a tenului, corpului, mainilor si parului.

Gama Farmec Natural are la baza extracte si uleiuri naturale de galbenele, argan si aloe vera, trei dintre plantele a caror eficienta in ingrijirea pielii si parului a fost dovedita de-a lungul timpului. Astfel, pentru tenul normal au fost dezvoltate produse pe baza de galbenele, arganul este ingredientul principal al produselor pentru tenul uscat sau sensibil, iar persoanelor cu ten gras/mixt le sunt recomandate produsele pe baza de aloe vera.

Pentru ingrijirea parului, gama Farmec Natural include trei tipuri de sampon, cu aceleasi ingrediente provenite din plante: sampon 2 in 1 cu argan, sampon hidratant cu urzica si aloe vera si sampon antimatreata cu galbenele.

Special pentru ingrijirea corpului, au fost dezvoltate trei produse, adaptate nevoilor specifice ale pielii si care ajuta la regenerarea si hidratarea pielii corpului: crema soft regeneranta cu galbenele, crema soft nutritiva cu argan si crema soft hidratanta cu aloe vera.

Nu in ultimul rand, special pentru curatarea, ingrijirea si hidratarea mainilor, sase produse noi intra in portofoliul Farmec: crema de maini cu aloe vera, crema de maini si unghii cu argan, crema de maini cu galbenele, precum si servetele umede antibacteriene cu aloe vera si galbenele.

Produsele pot fi achizitionate din farmacii, magazine traditionale, supermarket-uri, hypermarket-uri, precum si on-line pe site-ul www.farmec.ro.

Text: Andreea Popescu