Oana Tache a născut chiar de ziua MTV

Deși ar fi trebuit să vină pe lume o săptămână mai târziu, micuțul Petru Lucas i-a făcut o surpriză frumoasă mamei sale, Oana Tache. El s-a născut la un spital privat din București pe 1 august, chiar de ziua MTV. 

Deși ziua nașterii era stabilită pe data de 7 august, Petru s-a pregătit un pic mai devreme să își cunoască familia. De fapt ei vin atunci când vor, indiferent de ce decidem noi. Și este o dovadă în plus că ne seamănă: despre mine se știe deja că sunt curajoasă și dornică să explorez cât mai mult și mai repede, iar Filip este foarte hotărât.

Iată că astfel îi spunem bun-venit lui Petru mai devreme, pentru a întări familia Leilor”, declară Oana amuzată, menționând că în curând este și ziua de naștere a mamei sale, pe  9 august. Iar astăzi, 3 august este și ziua ei!

De acum încolo vor fi multe aniversări de sărbătorit în luna august pentru Oana, dar până atunci ea se bucură că Petru Lucas este sănătos, că ea se simte bine și la nici două zile de la naștere e plină de energie. „Imediat după naștere am postat pe blog www.oanatache.ro, iar de a doua zi am început să merg, mă ridic singură și mă plimb întruna prin spital”.

Oana declară că a avut o sarcină ușoară și a fost foarte activă până cu câteva zile înainte să nască. Ea și-a dorit foarte mult să aibă și o serie de poze profesionale din această perioadă minunată din viața ei, mai ales că o parte importantă din sarcină a prins-o mai mult în casă, în perioada de urgență. Astfel încât, cu doar două zile înainte de naștere, ea s-a bucurat de ședința foto realizată de Mădălina Udrescu.

Bebe Petru Lucas mi-a dat atât de multă energie încât pe ultima sută de metri am reușit să le facem pe toate, inclusiv camera bebelușului. Am apucat să pregătim tot, chiar dacă Petru Lucas s-a grăbit. Abia aștept să mergem acasă ca să ne putem bucura în formulă completă, Filip să îi citească, eu să îi pun muzică și să ne serbăm zilele retroactiv”.

Oana și-a adus copilul pe lume într-o perioadă cu multe incertitudini, schimbări și restricții pandemice. „Însă totul a decurs minunat mai ales datorită implicării doamnei doctor Oana Dorobanțu, căreia îi mulțumesc nu doar pentru pregătirea sa, ci și pentru implicarea umană, pentru sfaturi și dăruire. O recomand cu toată căldura”.

Vrei să știi cum să ai grijă de tine și de copilul tău în fiecare etapă a vieții lui? Te așteptăm în farmaciile Catena cu o surpriză specială

Foto PR