Oja parfumata de la Revlon, lansata in S.U.A.

Oja parfumata de la Revlon, lansata in S.U.ACu atat de multe tipuri de oja existente pe piata, geluri si alte accesorii pentru manichiura, ne-ar face mare placere sa utilizam oja parfumata de la Revlon, care a fost deja lansata in Statele Unite ale Americii. Ganditi-va doar cum ar fi ca oja pe care o folosim atat de des, fie la saloanele de infrumusetare, fie acasa, nu ar mai avea mirosul acela intepator si neplacut si ar emana… parfum.

 

Cele 20 de nuante sunt impartite in mai multe note, si anume fructate si florale, dulci si condimentate, neutre si metalice, dar si soft-fresh. In plus, directorul artistic Revlon a gandit sticlutele de oja in asa fel incat sa semene cu sticlute de parfum in miniatura.

Sa fie oare acesta viitorul lacului de unghii? Nu stim daca o oja va putea revolutiona modul in care purtam parfumul, insa ideea este cu siguranta una simpatica, mai ales ca nimeni nu poate nega faptul ca parfumul ojei este mult mai placut decat mirosul chimic cu care am fost obisnuite pana acum.

 

Text: Ruxandra Raica