Oldboy: Prizonier in libertate

Oldboy: Prizonier in libertateVineri, 29 noiembrie, va putea fi vizionat la Hollywood Multiplex thrillerul “Oldboy: Prizonier in libertate”, ce ii are in distributie pe Josh Brolin, Samuel Jackson, Elizabeth Olsen, Sharlto Copley. Regia ii apartine lui Spike Lee, iar scenariul lui Garon Tsuchiya, Nobuaki Minegishi, Mark Protosevich.

“Oldboy: Prizonier in libertate” relateaza povestea unui director de publicitate decazut si un tata absent, Joe Doucett (Josh Brolin), care este rapit fara sa fi comis vreo fapta si inchis intr-o celula solitara timp de 20 de ani plini de chinuri. Filmul te tine in suspans datorita incercarilor lui Joe, eliberat in mod inexplicabil, de a afla cine este cel care a pus la cale aceasta pedeapsa si, in primul rand, de a intelege de ce. In cautarea unor raspunsuri, el ajunge la o tanara asistenta sociala (Elizabeth Olsen) si, in final, la un tip misterios (Sharlto Copley) care, se pare, detine secretul salvarii sale.

 

Text: Andreea Popescu

noiembrie 13th, 2013 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate