Olivia Addams lansează piesa Are We there- melodie pentru lupta împotriva bullyingului

Olivia Addams lansează o nouă poveste în versuri și imagini profunde, cea a piesei Are we there. În clip, artista ia chipul unei adolescene implicate în diferite situații conflictuale. Chiar dacă, inițial, nu reacționează, imaginea victimelor o afectează emoțional și o transformă dintr-o prezență impasibilă în una care ia atitudine și se implică pentru a schimba lucrurile în bine. Astfel, Olivia continuă demersurile de conștientizare și lupta împotriva bullyingului, pe care a început-o anul acesta atât prin piesele ei, cât și prin rețelele de socializare.

Piesa Are we there a fost compusă de Marius Dia și Olivia Addams, iar de producție s-au ocupat Marius Dia și Alex Parker.

Isabella Szanto a regizat clipul, Roberto Stan a fost director de imagine, iar producția video a fost semnată de Loops Production.

Atât piesa, cât și clipul au un mesaj extrem de puternic, pe care Olivia își dorește să-l facă din ce în ce mai cunoscut. “Fiind victimă a bullying-ului, știu cum este să te simți blocat ani de zile în perioada liceului, trăind această problemă, să te întrebi mereu când se va termina. Mesajul meu pentru voi toți este să aveți curaj și răbdare, pentru că totul va fi bine, voi sunteți cei care contați, sunteți importanți și unici, așa că nu lăsați o zi sau o perioadă proastă din viață să vă ia bucuria acestei călătorii frumoase, pe care nu o veți uita niciodată”, a completat artista.