Olivia Wilde, insarcinata si superba pe covorul rosu de la Globurile de Aur 2014

oliviaOlivia Wilde si Jason Sudeikis vor deveni parinti de baietel, dupa cum insasi Olivia a declarat la cea de-a 71-a editie a Globurilor de Aur.

Frumoasa actrita in varsta de 29 de ani a purtat o superba rochie smarald semnata Gucci pentru marele eveniment. Intrebata cum se simte, fiindu-i vizibila burtica, Olivia a glumit spunand: “Pana acum, ma simteam doar… grasa. Acum nu sunt grasa, sunt doar insarcinata!”, a spus Olivia.

Olivia Wilde a fost nominalizata la categoria “cea mai buna drama” datorita rolului sau din productia “Rush” si a surprins pe toata lumea cu silueta sa impecabila, desi este insarcinata. Tinuta purtata de Wilde la decernarea premiilor i-a adus in mare parte remarci pozitive din partea criticilor de moda.  

Actrita si-a anuntat sarcina in luna octombrie a anului trecut. Ea si Sudeikis, in varsta de 38 de ani, au planificat sa se casatoreasca in nordul statului New York, in aceasta primavara. Conform purtatorilor de cuvant ai actritei, Wilde si domnisoarele de onoare vor purta creatii semnate Monique Lhuillier.

 

Text: Andreea Popescu