„Oscarurile modei”: cele mai bine îmbrăcate celebrități de pe covorul roșu

 

Industria modei poate sărbători pe deplin realizările în noaptea de celebrare a premiilor Council of Fashion Designers of America sau pe scurt, CFDA. Numit și „Oscarurile modei”, evenimentul recunoaște realizările artistice ale designerilor, directorilor de creație și inovatorilor care mențin domeniul relevant. Având în vedere premisa serii, dress code-ul încurajează excepționalul.

Farmaciștii Catena recomandă serul activator luminozitate de la Rilastil din gama PROGRESSION HD, un tratament intensiv pentru ten, care are proprietăți puternice de iluminare și calmare, contracarand în același timp hiperpigmentarea pielii și diminuând hipercromia cutanată.

Chiar și atunci când ținutele celebrităților sunt pline de culoare și detalii, vedetele care ies în evidență la CFDA onorează codurile stilului american.

Aseară, Zendaya, laureată a Fashion Icon Award, care, îmbrăcată într-un crop top vibrant Vera Wang și o fustă asortată, a demonstrat de ce merită să fie cea mai tânără persoană care a luat vreodată acest premiu. Gazda evenimentului, Emily Blunt, a uimit într-un costum Christopher John Rogers, în timp ce Ashley Olsen a adus minimalismul auster al  brandului The Row pe covorul roșu, făcând ceremonia din 2021 una dintre cele mai interesante de până acum.Ținută regală pe covorul roșu

Cu toate acestea, vedeta serii a fost nimeni alta decât ducesa de Sussex, Meghan Markle care a atras toate privirile printr-o ținută regală. Întrucât codul vestimentar regal nu mai este un factor impus, cuplul a fost liber să îmbrățișeze glamourul american. Ca atare, Harry a optat pentru un smoking cu papion, în timp ce Meghan a uimit într-un outfit personalizat, Carolina Herrera.

Vera Wang, Zendaya, Natasha Poly
Zendaya, Karlie Kloss, HoYeon Jung

Farmaciștii Catena recomandă crema intensificare luminozitate de la Rilastil din gama PROGRESSION HD, o crema catifelată la atingere, creată special pentru a contracara oboseala și discromia pielii.

Cara Delevine, Ana Wintour, Stacey Bendet
Drew Barrymore, Cameron Dove, Anya Taylor Joy
Tommy Dorfman, Dapper Dan, Emily Ratajkowski
Ciara in Tom Ford, Carolyn Murphy in Proenza Schouler, Ashley Olsen in The Row
Paloma Elsesser in Peter Do, Emily Blunt in Christopher John Rogers, HoYeon Jung in Louis Vuitton

Iulia Mirică

Foto: hepta, vogue.com, justjared.com