Pacha Man lanseaza single-ul „Cand zambesti”

Pacha Man Cand zambesti ArtworkPacha Man, cel mai apreciat artist reggae din Romania, lanseaza single-ul „Cand zambesti”, un single inspirat din propria poveste de viata. Piesa transmite un mesaj pozitiv, si anume acela ca suntem arhitectii propriilor vieti, deci numai noi alegem cum sa traim. Single-ul surprinde fidel si vremurile in care traim, neschimbate de ani de zile.

„«Cand zambesti» e o piesa pe care am lucrat-o in urma cu multi ani, insa ma bucur ca are lansarea in vremurile acestea, mai ales ca mesajul a ramas actual. Uita-te in jurul tau, fii atent la oamenii care trec pe langa tine si-o sa-ti dai seama ca ii poti numara pe degete pe cei care zambesc. Mi-am propus sa schimb stari de spirit cu piesa aceasta: terapia «Cand zambesti», o reteta dupa Pacha Man”, spune artistul.

Pacha Man are o experienta de peste 16 ani in industria muzicala autohtona si nu numai. De-a lungul timpului, artistul a colaborat cu cei mai influenti artisti de pe scena hip-hop a Romaniei – B.U.G. Mafia, Parazitii, Zale, Cedy2k, DOC, Deliric, El Niño, dar si cu cei mai apreciati artisti pop ai ultimilor ani: Smiley, Stefan Banica Jr., Alex Velea, Corina, Brighi etc.

Play!

Text: Andreea Popescu