Pantalonii de trening- ghid fashion

Porți pantaloni de trening acum? Dacă nu, te gândești cum să îi strecori în garderobă cât mai curând posibil? Oricum ar fi, probabil că nu trebuie să ți se spună că acesta a fost anul lor. Deoarece pandemia de coronavirus limitează mulți oameni și îi țin în casele lor și, cu siguranță, întrerupe nevoia de a îmbrăca fashion, nu este o surpriză faptul că oamenii au căutat ceva confortabil într-o lume dură.

Retailerii au văzut că îmbrăcămintea de lounge s-a vândut bine în ultimul an, alături de tricotaje și piese luxury. Ca urmare a inevitabilității lor, există multe, multe păreri despre valoarea pantalonilor de trening în 2020. Dar aceasta nu este una dintre ele. În schimb, aș dori să fac un bilanț în câte moduri diferite i-am tot văzut în ultimul an. Au depășit ocazia și temperatura și au făcut inutilă vechea idee a acestora ca o ținută din două piese, de culoare neutră, din lână.

Trebuie să știi totuși că nu toți pantalonii din velur sunt de trening. Confecționați dintr-un material moale, elastic și accentuat cu elastic, dar nu în întregime spandex. Jambierele sunt ceva diferit. În calitate de observator neobișnuit al categoriei, am identificat șapte subseturi cheie care au apărut anul acesta. Niciunul nu a fost „inventat” în 2020, dar toți au cunoscut o creștere a popularității în ultimul an calendaristic. Și cu siguranță vor mai veni multe.Clasicul și cel mai răspândit

Aș susține că această categorie are două soiuri distincte: cea neutră și cea multicoloră. Companii precum Pangaia și Entireworld au cucerit cu adevărat această piață, vânzând seturi standard într-o cutie de culori Crayola. Chiar și mărcile care sunt cunoscute pentru articole mai scumpe, precum Nili Lotan, și-au vândut riff-ul în acest sens. Forma este în general aceeași – o pereche de pantaloni cu șnur și manșete elastice pe glezne, împrumutând o formă spațioasă, asemănătoare unui balon.

Pantalonii Tie-Dye

Poate te gândești, nu este acesta doar un alt tip de set? Da, este. Dar modelul DIY(do it yourself) îl clasifică ca pe un lucru propriu. În timp ce tie-dye-ul fusese o tendință pentru alte anotimpuri (Prada a trimis tiparul pe podium în 2019, iar mărci precum Online Ceramics și Elder Statesman au urmat exemplul) a câștigat multă popularitate în prima jumătate a anului 2020. Cunoscătorul tehnicilor craft-ului, Hailey Bieber a purtat un astfel de set, la fel ca Jennifer Lopez. Indiferent dacă oamenii o făceau ei înșiși sau nu, era de neevitat – pe măști, șosete și, desigur, pe panatlonii de trening. Amprenta copilărească, nostalgică, a dat naștere unor dorințe colective de simplitate în ceea ce privește stilul vestimentar. Nu toate au fost făcute acasă, dar multe au fost. Vopseaua fiind, literalmente, un punct luminos și o modalitate de a trece timpul dacă ai avea timp să treci.

Business sus, party jos

Această abordare este asemănătoare unui muget este un truc vizual, deoarece poți păstra la fel de confortabil orice piesă „frumoasă” pe care o porți.

Întoarcerea Velurului

Bineînțeles că anul 2020 a cunoscut și revenirea costumelor de trening din velur. Nu numai că este potrivit la timp în funcție de tendințe (moda timpurie se întoarce, după ani de reinventare a anilor ’90), dar verifică și casetele de tendințe din 2020. Este confortabil? Da. Este atrăgător? Da. Kim Kardashian West și-a lansat iterația pentru Skims printr-o campanie cu prietena ei Paris Hilton din anii 2000, iar Juicy Couture a avut o mulțime de colaborări, cu brandul de lenjerie intimă Parade, marca de îmbrăcăminte de stradă Kappa și compania de blană-falsă Apparis.

Trening seara

Există ceva fermecător în prezentarea la un eveniment în pantaloni de trening, folosindu-i ca pantaloni smart-casual sau blugi. Rihanna, de exemplu, purta o ținută accesorizată cu o jachetă supradimensionată în carouri, o geantă Chanel și pantofi cu vârf pătrat. Da, arată fabulos, și poți și tu purta acest look- aruncă doar niște tocuri și o jachetă și ești într-un outfit demn de Rihanna.

The Irina Shayk

Într-adevăr, unul dintre cele mai interesante look-uri ale stilului stradal al anului a fost când Shayk a purtat acest trening din velur cu cizme gri, cu toc, până la genunchi și o geantă cu imprimeu zebră cu o mască asortată.

Text: Iulia Mirică

Sursă foto: Vogue.com