Pantofii comozi au un nume: Rieker

riekerIntr-o lume in care stresul ne pandeste la tot pasul, ultimul lucru pe care ni-l dorim este o pereche de pantofi incomozi. Cand te asteapta o zi de stat in picioare, de alergatura sau, dimpotriva, o zi relaxanta, cu plimbari si intalniri cu persoane dragi, dar si la o ocazie la care vrei sa porti o tinuta eleganta, dar incaltari comode, raspunsul este unul singur: pantofii antistres Rieker.

Pentru ca aspectul este un criteriu important in alegerea incaltamintei − cel putin in cazul femeilor −, Reiker si-a propus inca din 1874 sa imbine confortul cu stilul. Si a reusit. Dovada? Cele 9 000 de magazine cu amanuntul independente, in special din Europa, care vand incaltaminte si accesorii marca Rieker. Pornita ca o afacere de familie, in sudul Germaniei, Rieker reuneste in zilele noastre aproximativ 20 000 de angajati din intreaga lume, in 3 unitati de proiectare, 5 unitati de productie si 16 unitati de comert (engros).

Succesul liderului mondial al pantofilor antistres cu siguranta are legatura cu respectarea propriei filosofii la crearea fiecarei perechi de incaltaminte. Filosofia Rieker a fost dintotdeauna aceea de a oferi nu doar un produs bun, ci pe cel mai bun; nu doar produse frumoase, ci produse care infrumuseteaza si imbunatatesc stilul de viata al persoanei care le poarta.

Pe langa confort, pantofii Rieker sunt recunoscuti si pentru lunga lor durata de viata. Un atu important indiferent de situatia financiara a posesorului. Cand indragesti si te simti bine intr-o pereche de incaltari, vrei sa o porti cat mai mult.

Metodele de constructie si componentele speciale folosite de Rieker permit obtinerea unui produs cu o greutate mica, flexibilitate ridicata, foarte incapator si cu o buna absorbtie a socurilor, desi nu vorbim despre incaltaminte sport. Spre deosebire de aceasta din urma, performanta pantofilor antistres Rieker nu se masoara in „cat de repede ai alergat cu ei” sau „cat de sus te-au ajutat sa sari”, ci in cat de bine te simti in ei, in viata de zi cu zi. Iar la acest capitol, pantofii antistres Reiker detin recordul.

Cand un cunoscator se gandeste la Rieker, se gandeste la un produs „all inclusive”. Paseste in lumea Rieker, iar senzatia de bine te va insoti de-a lungul intregii zile. In Romania, pantofii antistres Reiker pot fi achizitionati pot fi achizitionati din magazinul situat in Bucuresti, str. Lipscani nr. 41 si din magazinul online www.pantofi-bizon.ro.