Paris Hilton, despre agresiunile la care a fost supusă de-a lungul vieţii

Vedeta, în vârstă de 39 de ani, Paris Hilton îşi va lansa un film documentar, despre viaţa sa, pe 14 septembrie.

În film, Paris povesteşte inclusiv despre agresiunile prin care a trecut în copilărie şi în relaţiile de cuplu. Blondina a mărturisit în trailer că a fost abuzată încă de când era în şcoală, iar traumele de atunci au făcut-o să creadă că era normal să i se întâmple asta.

Tot din această cauză, crede Paris, că nu a ştiut niciodată ce înseamnă cu adevărat iubirea. Aceasta spune că toţi cei cinci iubiţi ai săi au avut un comportament agresiv faţă de ea. ,,Am fost sugrumată, lovită şi bruscată, am avut momente pe care niciun om nu ar trebui să le trăiască”, povesteşte Paris Hilton.

Vedeta a fost logodită de două ori, dar nu a reuşit să se mărite niciodată. În prezent, este fericită cu actualul ei iubitul Carter Reum. Vedeta va lansa documentarul „This is Paris”, pe 14 septembrie. Dorinţa ei este de a le arăta fanilor că ea este o cu totul altă persoană faţă  de cum este cunoscută de către public. ,,Am creat acest brand, această persoană şi acest caracter şi am rămas blocată la ea de atunci”, declară Paris.


Deschide videoclipul

septembrie 3rd, 2020 by Cristea Bettina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate