Paris Hilton, vacanta in Hawaii alaturi de noul sau iubit

Paris Hilton, vacanta in Hawaii alaturi de noul sau iubitParis Hilton are o viata lipsita de griji si asta se vede. Frumoasa blonda a plecat alaturi de noul sau iubit intr-o vacanta romantica. Vedeta in varsta de 31 de ani a zburat catre Hawaii alaturi de modelul River Viiperi, probabil pentru a scapa de scandalul creat in jurul ei dupa ce a facut o serie de afirmatii la adresa homosexualilor si a fost inregistrata.

Scuzele din partea lui Paris care au aparut imediat nu au fost tocmai bine primite, insa, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, blonda a depasit repede momentul impartasind planurile sale de vacanta pe Twitter.

Paris l-a intalnit pe actualul sau iubit cu doar cateva zile in urma, in cadrul unei prezentari de moda. De atunci, cei doi au fost vazuti mai tot timpul impreuna, fie la alte prezentari de moda, fie in oras. Ehhh, cine nu si-ar dori o vacanta in Hawaii?

 

Text: Ruxandra Raica

septembrie 27th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate