Parizian chic look inspirat de Lily Collins

Iubește-o sau urăște-o, Emily in Paris a devenit un fenomen. Serialul Netflix al cărei acțiuni se petrece în orasul luminilor a devenit unul dintre cele mai apreciate serii. Primul sezon aduce în prim plan moda ca spectacol, fiind și unul dintre cele mai apreciate și importante elemente ale seriei.

Deși portretizează ex-patul de ficțiune preferat din 2020, ideea lui Lily Collins despre moda galică este complet diferită. Gustul actriței este sofisticat – lucrează cu Rob Zangardi și Mariel Haenn, duo de stil din spatele ansamblurilor remarcabile ale Jennifer Lopez și Cara Delevingne. Ieri, când Collins a început turneul de presă digitală pentru drama Mank a lui Old Fincher, de David Fincher, ea a ales să se îmbrace absolut superb pentru întâlnirile Zoom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

 

Într-o mini-rochie dantelată, cu mâneci lungi, din colecția Saint Laurent din toamna anului 2020 și cizme negre cu coapse înalte, Collins a păstrat lucrurile simple, sexy și chic fără efort.

Designul lui Anthony Vaccarello poate transforma aproape pe oricine într-o franțuzoaică veritabilă, dar aspectul lui Collins s-a simțit a trecut dincolo de modă.

Cu o rochie inspirată de epocă pe care ați vedea-o pe Jeanne Damas sau Lou Doillon, a surprins sensibilitatea îmbrăcată, dar relaxată, asociată cu mulțimea orașului. Împreună cu o centură statement și o pereche de cizme îndrăznețe, rochia a fost magnifică. Sigur, ținutei îi lipsea touch-ul extraordinar al dulapului creat de Patricia Field pentru Emily la Paris. Dar când vine vorba de cine este mai elegant, Emily sau Lily, nu este o competiție.

Text: Iulia Mirică

Sursă foto: google images