Cum au petrecut vedetele de Paște. Smiley şi Gina Pistol au făcut o surpriză fanilor

Chiar dacă am avut parte de un Paște atipic, vedetele autohtone au petrecut cum au ştiu ele mai bine. Dacă unii au avut parte de o masă de sărbători alături de cei dragi, alţii au petrecut la distanţă, singuri. Uite despre cine vorbim!

Smiley şi Gina Pistol

În sfârşit, cu ocazia sfintelor sărbători pascale, fanii lui Smiley şi ai Ginei Pistol au primit cadoul mult aşteptat – o poză cu cei doi.

Alexandra Stan

Vedeta stă singură în izolare de câteva săptămâni, la Constanţa. Pe lângă nenumăratele videouri de pe TikTok, Alexandra şi-a ţinut la curent fanii cu tot ce a făcut ea de Paște, pe contul de Instagram.  

View this post on Instagram

Hristos a inviat! 💖🙌🏼

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) on

 Adela Popescu

Prezentatoare a petrecut acest Paşte alături de soţul şi cei doi fii ai lor, la ei acasă. Ei au profitat de zilele însorite pentru a face un picnic în curte.

Alina Eremia

Nici Alina Eremia nu stat la masa de Paşte cu cei dragi, ci au petrecut la distanţă, prin video call. Pe artistă o poţi vedea zilnic pe TikTok.

Sore

Cântăreaţa Sore, împreună cu alţi colegi de-ai săi au făcut o vânătoare de ouă pe Instagram. Aşadar, vedeta a preferat să dedice aceste zile nu doar familiei, ci şi comunităţii sale din mediul online.  

View this post on Instagram

CONCURS: Echipează-te cu răbdare și pornește-n căutare. Am dat startul Egghunt-ului. Dacă la finalul concursului, răspunsul tău este corect, ai șansa să câștigi un SUPER PREMIU. 📸 Jocul e simplu. Deschizi poza și dând swipe stânga, o să descoperi tot ce ai nevoie. Secretul este să urmărești harta și instrucțiunile: 1. Intră pe contul artistului și dă-i follow; 2. Deschide poza de EggHunt, dă-i like și numără ouăle din poză; 3. Scrie în comentarii câte ouă ai văzut în imagine; 🥚 4. Nu pierde niciun ou pe drum. Ține minte câte ouă ai văzut și adună-le, o să ai nevoie de sumă mai târziu; 5. Repetă procesul până când ajungi la Flow, muza noastră; 6. Adună toate ouăle strânse de pe drum la numărul de ouă găsite în poza lui Flow și scrie suma totală în comentarii. 🥚 🎉 Sunt destule ouă pentru toată lumea. Da-le tag prietenilor în comentarii, să fii sigur că o să ai poze cool după! Concursul se incheie miercuri, 22.04.2020, la ora 22:00.

A post shared by SORE (@soreonline) on

Alex Velea

Imaginea care a stârnit controverse în aceste zile a fost cea în care Alex Velea purta o pernă prinsă în talie cu o curea. Provocarea apărută prima dată pe TikTok, în rândul vedetelor şi internauţilor de peste ocean a prin amploare şi la noi. Mai multe artiste de la noi au acceptat Pillow Challenge-ul, însă de departe cel mai simpatic a fost Alex Velea care a postat imaginea pe Instagram.  

View this post on Instagram

Am acceptat provocarea! 😉 #pillowchallenge

A post shared by Alex Velea (@iamvelea) on

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram

aprilie 21st, 2020 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate