Cum au petrecut vedetele de Paște. Smiley şi Gina Pistol au făcut o surpriză fanilor

Chiar dacă am avut parte de un Paște atipic, vedetele autohtone au petrecut cum au ştiu ele mai bine. Dacă unii au avut parte de o masă de sărbători alături de cei dragi, alţii au petrecut la distanţă, singuri. Uite despre cine vorbim!

Smiley şi Gina Pistol

În sfârşit, cu ocazia sfintelor sărbători pascale, fanii lui Smiley şi ai Ginei Pistol au primit cadoul mult aşteptat – o poză cu cei doi.

https://www.instagram.com/p/B_KaXWLhtci/

Alexandra Stan

Vedeta stă singură în izolare de câteva săptămâni, la Constanţa. Pe lângă nenumăratele videouri de pe TikTok, Alexandra şi-a ţinut la curent fanii cu tot ce a făcut ea de Paște, pe contul de Instagram.  

https://www.instagram.com/p/B_Iy3OPAqIZ/

https://www.instagram.com/p/B_IF1Qjgnh_/

 Adela Popescu

Prezentatoare a petrecut acest Paşte alături de soţul şi cei doi fii ai lor, la ei acasă. Ei au profitat de zilele însorite pentru a face un picnic în curte.

https://www.instagram.com/p/B_KfTpbBvQB/

Alina Eremia

Nici Alina Eremia nu stat la masa de Paşte cu cei dragi, ci au petrecut la distanţă, prin video call. Pe artistă o poţi vedea zilnic pe TikTok.

https://www.instagram.com/p/B_KNj0oAVkA/

Sore

Cântăreaţa Sore, împreună cu alţi colegi de-ai săi au făcut o vânătoare de ouă pe Instagram. Aşadar, vedeta a preferat să dedice aceste zile nu doar familiei, ci şi comunităţii sale din mediul online.  

https://www.instagram.com/p/B_KEcU7A6Lj/

Alex Velea

Imaginea care a stârnit controverse în aceste zile a fost cea în care Alex Velea purta o pernă prinsă în talie cu o curea. Provocarea apărută prima dată pe TikTok, în rândul vedetelor şi internauţilor de peste ocean a prin amploare şi la noi. Mai multe artiste de la noi au acceptat Pillow Challenge-ul, însă de departe cel mai simpatic a fost Alex Velea care a postat imaginea pe Instagram.  

https://www.instagram.com/p/B_FOv6XHq32/

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram