Patul care vibreaza si te fereste de insomnii

Patul care vibreaza si te fereste de insomniiScapati de masca pentru ochi, de dopurile de urechi sau de betisoarele parfumate. Daca nu puteti dormi, atunci ceea ce va trebuie este un pat care… vibreaza. Si in curand, pentru doar 1.000 de lire sterline, ati putea beneficia de un astfel de pat, un pat inteligent realizat de catre un designer britanic.

Patul, numit Balluga, este alcatuit din bile mici pline cu aer, acoperite de o spuma care se adapteaza oricarei greutati si dimensiuni. Are incorporat un sistem de control al temperaturii care poate incalzi sau raci anumite parti ale patului. In plus, patul poate fi conectat la anumite sisteme pentru a oferi senzatii suplimentare, atunci cand, de exemplu, jucati anumite jocuri cum ar fi o cursa de masini si vreti sa simtiti orice denivelare din timpul cursei. Dupa opt ani de testari, in sfarsit puteti spune adio insomniilor!

      Patul vine cu o garantie de 20 de ani iar versiunea de lux va fi lansata in luna noiembrie a anului 2014. Tu ti-ai dori sa te odihnesti intr-un astfel de pat?

 

Text: Ruxandra Raica