Paul Wesley și Nina Dobrev: „Justin Bieber este copilul nostru făcut din dragoste”

După ce fanii au observat că Justin Bieber și Paul Wesley seamănă la fizionomie foarte mult, actrița Nina Dobrev a glumit despre asemănarea lor bizară, într-o postare de pe o rețea socială.

Fotografiile în care apar Justin Bieber și Paul Wesley, ținând fiecare câte un copil în brațe, au devenit virale. Fanii au observat cât de asemănătoare erau cele două vedete în aceste poze.

Reacția lui Paul a fost una amuzantă cu referire la Justin Bieber, comentând că „El este fiul meu”, iar Nina Dobrev a răspuns comentariului spunând că este „Copilul nostru făcut din dragoste”.

Paul nu a încetat discuția amuzantă și a adăugat câteva hashtag-uri: “#ProudParents #WeMissYouSon #CallUsBack”. Din păcate, însă, deocamdată Justin nu a reacționat la glumele făcute de cei doi.

Nina și Paul au rămas foarte apropiați de când serialul The Vampire Diaries s-a încheiat în 2017. În anul 2019, au recunoscut că nu s-au înțeles la începutul filmărilor, în primele cinci luni. „Îmi dau seama acum că există o linie fină între iubire și ură. Ne-am disprețuit unul pe celălalt atât de mult încât s-a citit ca o dragoste” a mărturisit Nina.

În prezent, ei se înțeleg foarte bine și au o relație frumoasă de prietenie: „Deci este un final plăcut și fericit”, spune Paul.