Pepe: „Am făcut tot posibilul să-mi salvez căsnicia”

Pepe divorțează după opt ani de căsnicie. Anunțul a fost facut de artist pe canalul sau de YouTube, într-o filmare cu titlul „Mai bine aflați de la mine”.

Iată toate detaliile oferite chiar de artist.

„Dragilor, vreau să fac un anunţ extrem de important. Este trist, dar adevărat. Eu şi Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Mai exact, vom divorţa. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Am înţeles nişte lucruri şi eu şi ea, nu mai există tensiuni. Sau cel puţin ne străduim să nu mai existe.Vom divorța la notar

Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia şi fericirea lor. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu fetele. După ce am trecut de acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Sper din suflet să respectaţi decizia noastră, să nu speculaţi prea mult, pentru că noi ştim mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relaţia noastră, cât de mult am crezut în ea şi cum s-a terminat. Vom divorţa la notar, nu vom merge la tribunal. Din punctul meu de vedere nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am făcut tot posibilul să-mi salvez căsnicia”, a spus Pepe.

Al doilea divorț

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit în anul 2014, iar nașii le-au fost cuplul Andra și Cătălin Măruță. Cei doi au împreună două fetițe: Rosa Alexandra Pascu și Maria Pascu.

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Pascu, este la al doliea divorț. El a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat în 2011, dupa 7 ani de relație. Un mai târziu a cunoscut-o pe Raluca Pastramă, iar în 2014 cei doi s-au căsătorit religios.

Text Cristina Dudău

Foto Facebook