Perfectiune, frumusete si inovatie intr-un singur sistem

Dragilor, venim cu vesti bune! Ca de fiecare data, de altfel! Prietena voastra Tonica nu va insala asteptarile nici de data aceasta si “va vinde” un nou pont in ceea ce priveste frumusetea!

Epilare definitiva, tratament pentru acnee si ciuperca unghiei, rejuvenare faciala, tratament impotriva ridurilor si vergeturilor, lifting facial sau ameliorarea petelor pigmentare – toate aceste probleme estetice si-au gasit rezolvarea intr-un singur aparat: Formatk!

Cat este de real? Cum functioneaza? Cat de eficient este? Aflati toate informatiile de la medicul dermatolog SlimArt Tereza Salajan, in interviul de mai jos:Ce este Formatk?

Formatk este un aparat special conceput care cuprinde mai multe functii: lumina intens pulsata – care este o lumina inteligenta, microdermabraziune si radiofrecventa bipolara.

Tratament de rejuvenare faciala

 

Care sunt pasii in realizarea tratamentului de rejuvenare faciala?

Pentru inceput, se face demachierea tenului, deoarece tratamentul trebuie realizat pe o piele perfect curata, dupa care se aplica o solutie de gomaj. Urmatorul pas este microdermabraziunea pentru exfolierea stratului superficial de piele si pentru deschiderea porilor. Toate aceste etape faciliteaza radiofrecventa bipolara si ultarsunetele. Pasul urmator este aplicarea unui gel de ultrasunete care conduce radiofrecventa in piele. Se realizeaza un masaj la nivelul intregii fete, cu scopul de a determina cresterea sintezei de colagen si elastina. Urmatorul pas consta in utilizarea aplicatorului de radiofrecventa bipolara, pentru a patrunde in profunzimea pielii. In ultima etapa a tratamentului, se aplica o crema pentru hidratare impreuna cu aplicatorul de ultrasunete care stimuleaza patrunderea cremei in profunzime.

Tratamentul de rejuvenare faciala este indicat pentru orice tip de piele?

Este un tratament neinvaziv, nedureros, care nu prezinta reactii adverse si se poate realiza pe orice tip de piele.

Dupa cate sedinte de tratament se pot observa rezultatele?

Pentru rezultate de durata si eficienta mai mare, se recomanda un numar de 6 sedinte la distanta de 2-3 saptamani intre ele.

Care este tehnica pe care o foloseste Formatk?

Aparatul actioneaza prin folosirea unei lumini inteligente, care are o durata foarte mica de eliberare, fiind o procedura total nedureroasa. Pentru fiecare functie a aparatului se foloseste un aplicator specializat: aplicator pentru radiofrecventa bipolara, aplicator cu lumina intens pulsata care realizeaza epilarea definitiva sau aplicator pentru acnee. Toate aceste functii ale aparatului difera prin lungimea de unda pe care o elibereaza. Functia de radiofrecventa bipolara actioneaza foarte bine asupra ridurilor intalnite la nivelul fetei, indiferent de profunzimea acestora. Radiofrecventa bipolara are ca scop mentinerea fermitatii si elasticitatii pielii, dar si diminuarea ridurilor.

Care este diferenta dintre tehnologia IPL si tehnologia laser?

Diferenta consta in lungimea de unda si adancimea la care actioneaza aparatul. Sunt diferente bazate doar pe caracteristicile tehnice ale aparatelor.

Cat de indicate sunt aceste tratamente in sezonul rece?

Majoritatea tratamentelor de infrumusetare sunt recomandate in sezonul rece.

 

Text: Alexandra Lupu