Persoanele care fac sex in mod regulat castiga mai multi bani

Persoanele care fac sex in mod regulat castiga mai multi baniDaca iti doresti o marire de salariu la locul de munca, atunci ar trebui sa te pui pe treaba in dormitor. Sexul in mod regulat spun expertii ca ar fi cheia pentru a castiga mai multi bani. Cercetatorii au aflat ca persoanele care fac sex in mod regulat, de patru ori pe saptamana, sunt mult mai bine platite fata de oamenii care nu fac sex atat de des, indiferent de educatie sau profesie.

Oamenii au nevoie sa iubeasca si sa fie iubiti, atat din punct de vedere sentimental cat si sexual, iar in absenta acestor elemente, ei pot deveni anxiosi, depresivi, lucru care le poate afecta activitatea de la serviciu. Specialistii de la Universitatea Anglia Ruskin, Marea Britanie, au realizat un studiu pe 7.500 de oameni, atat cupluri normale, cat si cupluri cu o orientare sexuala diferita.

Descoperirile au aratat ca persoanele care fac sex de patru ori pe saptamana castiga cu 5% mai mult fata de persoanele care fac sex de mai putine ori. Tot acest studiu a aratat ca persoanele care nu fac sex deloc castiga mai putin cu 3% fata de cele care o fac. Chiar si persoanele cu probleme de sanatate castiga mai mult daca fac sex mai des. Daca te intrebi ce legatura exista intre relatiile sexuale si veniturile financiare, „de vina” ar fi faptul ca persoanele care castiga mai mult merg la mai multe intalniri si sunt mai atractive. Iar o teorie finala spune ca persoanele care castiga mai mult le fac partenerilor cadouri si sunt rasplatiti cu sex.

 

Text: Ruxandra Raica