Personalizează-ți verigheta! Iată cum poți avea inelul unicat

Evenimentele de importanță majoră au nevoie de profesioniști pentru a depăși așteptările, inclusiv în realizarea verighetelor. De la acest principiu nu se abat nici cuplurile care vor să își organizeze ceremonia de căsătorie și petrecerea de după.

Astfel, pentru ca această ocazie să devină una memorabilă atât pentru ei, cât și pentru invitați, viitorii miri apelează la servicii de wedding planning și la tot felul de facilități conexe.

Miresele sunt cele care, de regulă, vânează tot ce înseamnă noutăți în materie de nunți, devenind în ultimii ani adevărate trendsetter-ițe. Unul dintre aspectele la care se referă aceste tendințe vizează personalizarea verighetelor.

Verighetelor frumoase li se potrivește pielea catifelată. Poartă mereu în geantă crema hidratantă și reparatoare pentru mâini, de la Rilastil! 

Deși magazinele de bijuterii oferă o varietate de modele de verighete, cuplurile nu regăsesc întotdeauna inelele de nuntă, care să îi reprezinte. Acesta nu este însă singurul motiv pentru care partenerii optează pentru personalizarea acestor bijuterii pe care le vor purta, probabil, pentru tot restul vieții; foarte multe persoane pun această alegere pe baza faptului că își doresc ceva aparte când vine vorba despre modelul lor de verighete.Posibilități nenumărate de personalizare

Ca urmare a cererii, marile magazine au introdus pentru clienți și această facilitate, a personalizării bijuteriilor. Un exemplu îl reprezintă lanțul de magazine de bijuterii La Rosa.

Pe lângă produsele pe care le oferă, La Rosa aduce o serie de facilități clienților care își doresc să poarte accesorii cu un design unic. Bijutierii din atelierul propriu La Rosa realizează piese personalizate, în funcție de cerințele clienților.

Gradul de noutate revine tocmai din vastele posibilități de personalizare a verighetelor, pe lângă clasicele tehnici de gravare. Astfel, personalizarea bijuteriilor La Rosa este realizabilă prin intermediul mai multor servicii oferite, după cum urmează:

  • Modificări ale dimensiunilor

Orice bijuterie La Rosa poate fi modificată în funcție de preferințele clientului. De exemplu, se pot adăuga sau elimină elementele care accesorizează un inel, se poate micșora sau alungi tortițele cerceilor, se pot adăuga sau scoate zalele colierelor. De asemenea, este realizabilă și schimbarea proporțiilor bijuteriilor.

  • Strâmtarea sau largirea bijuteriilor

Acest serviciu este destinat clienților care optează pentru achiziționarea bijuteriilor din catalogul La Rosa, care vor să își adapteze accesoriile conform măsurilor care li se potrivesc cel mai bine.

  • Recondiționare și polișare

Bijuteriile pot fi recondiționate, pentru a-și recăpăta luciul natural, prin procesul de polișare. Totodată, aspectul acestora poate fi îmbunătățit prin înlocuirea anumitor elemente, cum ar fi pietrele prețioase.

  • Placare cu rodiu

Există și posibilitatea de a opta pentru placarea cu rodiu a bijuteriilor din aur alb sau platină. Acestea sunt supuse galvanizării în baie de rodiu, operațiune în urma cărora accesoriile devin mai strălucitoare și prin intermediul căreia se previne deteriorarea.

Reproducerea sau recrearea unei verighete

Cu ajutorul simulărilor 3D, designerii pot să recreeze un model de verighete chiar și doar pe baza unei simple imagini sau după indicațiile creative ale clienților.

Acest serviciu este foarte util în cazul în care viitori miri și-au format o imagine a verighetelor ideale și au nevoie de o echipă de profesioniști, care să le creeze, cu cel mai mare grad de acuratețe. Cu ajutorul profesioniștilor din atelierele La Rosa, poți avea orice model de verighete la care ai visat.

(sursa: http://www.bijuteriilarosa.ro)