„Piesa mea de dor”, cel mai nou single al lui What’s Up

„Piesa mea de dor”, cel mai nou single al lui What’s Up

In 2014, What’s Up se urca intr-un „Taxi” si pleca in cautarea iubirii. In cei doi ani de cautari, se pare ca a ajuns la destinatie, asa ca, in 2016, artistul lanseaza o noua piesa, numita simplu… „Piesa mea de dor”, continuand astfel seria melodiilor de succes. „«Piesa mea de dor» este continuarea piesei «Taxi», de la care avem asteptari cel putin la fel de mari ca in cazul primei piese. De aceea am ales sa facem aceiasi pasi, sa lansam piesa in jurul zilei mele de nastere, in acelasi loc, pe un ecran de cinema, si sa profitam la maximum de posibilitatile pe care le ai intr-o sala atat de mare, cu ecrane care pun in evidenta imaginea si, cel mai important, sunetul!”, a declarat What’s Up.

Lansare alaturi de prieteni

O coproductie Cat Music si DeMoga Music, piesa a fost compusa de catre Marius Moga, What's Up, Liviu Teodorescu si Madalin Rosioru, textul a fost scris de catre What’s Up, Shift si Adrian Klein, iar videoclipul a fost regizat de catre Iulian Moga. What’s Up a lansat in avanpremiera videoclipul in cadrul unui eveniment care a avut loc joi, 11 februarie, unde cantaretul a avut alaturi numerosi artisti, printre care Ruby, Dorian Popa, Giulia, Jazzy Jo, Amna, Karmen, Mira, George, Shift, Robert Toma, Marius Moga, Anda Adam, Adda, DJ Sava si Lariss.

Text: Ruxandra Dumitrescu

februarie 12th, 2016 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate