Playlist-ul lui Barack Obama. Vrei să-l asculți?

Dacă te-ai întrebat vreodată ce au în comun Lil Nas X, Steely Dan și Lizzo, îți spunem noi. Toți acești artiști și nu numai fac parte din playlist-ul fostului președinte al Americii Barack Obama pentru anul 2019.

Potrivit CNN, fostul lider al SUA a postat pe pagina sa personală de twitter melodiile pe care le-a ascultat în această vară și pe care le ascultă. Audiție plăcută!

Așa arată playlist-ul complet al fostului președinte american. Noi am selectat primele zece piese și le-am dat play. Ca idee, Barack Obama ascultă pop, rock, dance, trance, rap, R&B si trap, din anii ’70 până în prezent. Un alt lucru interesant este acela că majoritatea artiștilor pe care îi ascultă sunt de origine afro-americană.  1. TOO GOOD – Drake ft. Rihanna

https://www.youtube.com/watch?v=re_mwGGrszc

2. The Spinners – I,ll be arround

3. MOOD 4 EVA – Beyonce feat Jay-Z

https://www.youtube.com/watch?v=Y0eKAxilYqY

4. Burning – Maggie Rogers

5. The Avener – Faith out lines

6. Lizzo – Juice

7. Stelly Dan – Realling in the years

8. Terence Trent Darby – Who,s loving you

9. Stevie Wonder – Don,t you worry about a thing

10. Joke Ting – GoldLink

Ultimele informații care au venit dinspre fostul lider de la Casa Albă vorbeau despre un divorț dintre Michelle şi Barack Obama. Potrivit presei locale din regiune, cei doi și-ar fi spus adio după aproape 30 de ani de căsnicie. Se pare că cei doi se contraziceau adesea pe tema banilor și a educației copiilor.

Mai mult decât atât, o parte din melodiile prezentate mai sus au fost ascultate de fostul președinte american  în călătoriile sale în jurul lumii din motive profesionale. Acesta se pare că a lăsat educaţia copiiilor săi în grija exclusivă a mamei lor.

Autor: Bogdan Dărădan

Sursa: CNN.com