Poarta cu stil: cizmele de cauciuc!

0a0a8825Sunt comode, simpatice si te protejeaza de umezeala pe o vreme ploioasa. Piese sezoniere cu un scop bine stabilit, cizmele  de cauciuc reintra in discutie odata cu venirea sezonului rece. Aceste cizme de cauciuc sunt departe de imaginea celor pe care le purtai in copilarie, cizmele de cauciuc de azi fiind moderne si amuzante. Modelele si imprimeurile sunt din ce in ce mai vesele si mai diversificate. Utilitatea lor este maxima, mai ales in zilele ploioase pentru ca sunt impermeabile.

 

Cum porti cizmele de cauciuc?

 

Evita purtatrea lor in alte zile decat in cele ploioase si mohorate. Nici iarna nu sunt indicate, poate decat atunci cand zapada se topeste si este ud pe jos, deoarece iti pot tine de frig.

Poarta cizmele de cauciuc cu o pereche de colanti si un pulover supradimensionat,   iar pentru un look perfect completeaza-ti tinuta cu un trenci pana la genunchi. Poti, de asemenea, sa asortezi cizmele de cauciuc la o pereche de jeansi, un top simplu si un sacou barbatesc sau la o rochie deasupra genunchilor, asortata cu un dres mat.

Incalta cizmele de cauciuc cu o pereche calduroasa de sosete si cu jambieri tricotate, ca sa iti tina si de cald.

Singura problema este ca… e cam greu sa asortezi cizmele de cauciuc cu elemente clasice sau eleganta, stilul office iesind total din schema.

 

Text: Roxana Baracu