Pregateste-ti tenul pentru toamna la salonul Diamonds Body!

shutterstock_20366206Pentru ca vara este pe sfarsite iar pielea ta a fost expusa intens la razele soarelui, salonul Diamonds Body vine in ajutorul tau si iti propune sa apelezi cu incredere la microdermoabraziune. Microdermoabraziunea este un tratament de cosmetica faciala ce presupune exfolierea tegumentului cu ajutorul unui stick cu pulbere de diamant hipoalergenic, asigurand astfel un mai bun control asupra peelingului mecanic astfel realizat.

Se obtine asadar eliminarea stratului cornos al tenului – acel strat al pielii alcatuit in principal din celule moarte. Exfolierea acestui strat prin microdermoabraziune aduce dupa sine o excelenta regenerare celulara si reechilibrarea fibrelor de elastina. Capatul de tratament permite accesul si tratarea unor zone mai delicate cum ar fi pliurile nasului, zonele de sub ochi, colturile gurii etc.

In urma tratamentului, ridurile fine sunt indepartate, la fel si semnele lasate de acnee, precum si petele lasate de soare. Pielea este intinerita, frumoasa, stralucitoare. Salonul Diamonds Body se afla pe B-dul Dacia, Nr. 47.

 

Text: Ruxandra Raica