Premiile Emmy 2022: starurile care au strălucit, la propriu!

Ajunse la cea de-a 74-a ediție, Premiile Emmy 2022 au avut loc la Microsoft Theater din Los Angeles, California. Respectând tradiția, superstarurile industriei de entertainment și-au pus farmecul la încercare încă de cum au pășit pe covorul roșu. Iar rochiile semnate de designeri celebri, cele mai multe dintre ele creații all-in din paiete, pietre sau tonuri metalice au strălucit mai tare decât orice discoball.

Cum era de așteptat, Premiile Emmy 2022 au adunat multe vedete pe metro pătrat, fiind prima festivitate importantă după vară, ce a avut loc pe 12 septembrie în Los Angeles, California.Premiile Emmy 2022: cele mai spectaculoase rochii

Una dintre cele mai spectaculoase apariții de la Premiile Emmy 2022 a fost Zendaya – actriță fenomen a momentului. A purtat o rochie neagră uluitoare de Valentino. Accentuat de un decolteu în formă de inimă, fusta dramatică în linie A și detalii cu fundă, acest design nu ar fi putut fi mai potrivit pentru ocazie plină de farmec. Iar stilistul Law Roach a completat look-ul cu bijuterii Bulgari cu tocuri înalte.

În vârstă de doar 26 de ani, a plecat acasă cu cel de-al doilea Emmy pentru cea mai bună actriță în rol principal, pentru seria HBO Euphoria.

Zendaya, în rochie Valentino, la Premiile Emmy 2022
Zendaya, în rochie Valentino, la Premiile Emmy 2022. Sursa foto: Getty Image

Reese Witherspoon și-a făcut apariția la cea de-a 74-a ediție a Premiilor Emmy 2022, iar rochia ei a fost absolut strălucitoare. A ales pentru marea seară o rochie în nuantă albastru all-in din paiete. Și-a accesorizat ținuta cu un colier uimitor de diamante și stilettos negri.

Cum a aratat Reese Witherspoon la Premiile Emmy 2022
Cum a aratat Reese Witherspoon la Premiile Emmy 2022. Sursa foto: Instagram/ Getty Images

 

Vedeta Squid Game, Hoyeon Jung, și-a sărbătorit prima nominalizare Emmy printr-o apariție într-o strălucitoare rochie neagră Louis Vuitton cu model geometric, ce ieșea în evidență prin nuanțele pastel de lavandă, piersică și galben pai.

Vedeta Squid Game, Hoyeon Jung, la Premiile Emmy 2022
Vedeta Squid Game, Hoyeon Jung, la Premiile Emmy 2022. Sursa foto: Getty Images

Amanda Seyfried a uimit la cea de-a 74-a ediție anuală a Premiilor Emmy, făcându-și apariția într-o strălucitoare rochie Armani Privé. În nuanță roz pudră, ținuta spectaculoasă fără bretele face parte din colecția couture de primăvară/vară 2022.

Amanda Seyfried, pe scena Emmy 2022. Sursa foto: Getty Images
Amanda Seyfried, pe scena Emmy 2022. Sursa foto: Getty Images

Actrița Alexandra Daddario din White Lotus a făcut senzație cu rochia nud strălucitoare din colecția Dior Haute Couture din primăvară 2022. Stilista Emma Jade Morrison a completat look-ul cu bijuterii din colecția „Plume de Paon” a lui Boucheron. Cu un singur umăr și o fustă semitransparentă, rochia a fost împodobită cu cristale în cascadă.

Alexandra Daddario, la Emmy 2022. Sursa foto: Getty Images
Alexandra Daddario, la Emmy 2022. Sursa foto: Getty Images/ Instagram

Dintre numeroasele vedete la Emmy 2022 s-a făcut remarcată și superstarul Jean Smart, care și-a adjudecat premiul Emmy pentru rolul din serialul Hacks. Actrița de 71 de ani a apărut pe covorul roșu într-o rochie Christian Siriano, dar și pe scenă, când și-a ridicat premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial-comedie – “Hacks”.

Jean Smart din Hacks - castigatoarea premiului de Cea mai buna actriţă în rol principal într-un serial-comedie. Sursa foto: Getty Images
Jean Smart din Hacks – castigatoarea premiului de Cea mai buna actriţă în rol principal într-un serial-comedie. Sursa foto: Getty Images