Premiile Grammy 2023: declarații de modă pe covorul roșu

Covorul roșu de la cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy a fost plin de ținute spectaculoase. Cel mai important eveniment de celebrare al muzicii este un prilej excelent de a face o declarație de modă. Fie că a fost cu mandouri opulente precum cel purtat de Lizzo și creat de Dolce & Gabbana, sau cu trene lungi, cum a fost rochia purtată de Amanda Gorman, semnată de Prada, artiștii au făcut declarații îndrăznețe cu ținutele lor. Cei mai bine îmbrăcați artiști au fost cei care au gășit un echilibru între ținutele dramatice așteptate de la premiile Grammy cu un sentiment de rafinament.

Foto: Jennifer Lopez în Gucci

Farmaciștii Catena recomandă setul cadou Royale Garden, creat de Baylis & Harding, special pentru ingrijirea mainilor, are parfum floral delicat si dulce, de piersica, bujor si iasomie, inspirat din aromele traditionale ale unei gradini englezesti.

Foto: Lizzo în Dolce & Gabbana, Amanda Gorman în Prada

Rapperul Doja Cat, de exemplu, a mers pe un look grunge, alegînd o rochie de latex neagră, cu un singur umăr, de la Versace, completă cu mănușile asortate. Viola Davis și-a asigurat statutul EGOT (Emmy, Grammy, Oscar șiTony Awards) într-o ținută Naeem Khan cu margele, care strălucea la fel ca și ea. Cel mai bun moment vintage al nopții i-a aparținut însă Anittei. Cântăreața braziliană a optat pentru o rochie Versace vintage din 2003. Cu volanul elaborat, designul fără bretele avea un aer modern și proaspăt 20 de ani mai târziu.

Foto: Doja Cat in Versace, Viola Davis în Naeem Khan


Cât despre cei mai bine îmbrăcați domni ai serii?

Harry Styles a dovedit că este încă regele salopetelor într-un costume Egonlab făcut din cristale Swarovski. Au existat, de asemenea, momente mai elegante de îmbrăcăminte bărbătească, precum costumul negru Saint Laurent discret, ar elegant al lui Steve Lacy, asortat cu o broșă de cristal de bun gust. Uneori, cele mai mici detalii sunt cele care pot oferi cel mai mare impact.

Foto: Trevor Noah în Gucci, Harry Styles în Egonlab, Steve Lacy în Saint Laurent
Foto: Nile Rodgers în Dior și Chanel, Pharrell Williams în Ernest W. Baker, Saint Jhn în Margiela

Mai jos, mai multe dintre cele mai bine îmbrăcate vedete de la Premiile Grammy 2023.

Foto: Paris Hilton, Camila Cabello în PatBO, Heidi Klum
Foto: Cardi B în Gaurav Gupta Haute Couture, Lourdes Leon în Area
Foto: Brandi Carlile în Versace, Shania Twain în Harris Reed, Fran Drescher
Foto: Ella Mai, Charlotte Lawrence în Saint Laurent, Kacey Musgraves în Valentino

Iulia Mirică

Foto: hepta, www.vogue.com, people.com, hollywoodreporter.com, www.harpersbazaar.com