Premiile MTV Europa: Camila Cabello cele mai multe trofee si cea mai eleganta tinuta

Dupa  ce la sfarsitul lunii august, Camila Cabello a primit doua premii  MTV Video Music, (pentru artista anului si videoclipul anului), la editia MTV Europe Music Awards 2018 de la Bilbao ea si-a mai adjudecat inca patru trofee: pentru cel mai bun cantec, cel mai bun artist, cel mai bun videoclip si cel mai bun artist american

Originara din Cuba, Cabello, in varsta de 21 de ani, a inregistrat un urias succes comercial atat cu hitul “Havana”, interpretat cu rapperul Young Thug, cat si cu albumul “Camila”, lansat in luna ianuarie.  Ca si la festivitatea din vara de la New York, Cabello, fosta membra a trupei feminine Fifth Harmony, a profitat de eveniment pentru a-si  etala o tinuta eleganta si sofisticata, remarcata si de aceasta data de criticii de moda.Sexy si stralucitoare

Pe covorul rosu s-au mai remarcat si gazda showului, actrita Hailee Steinfels, Nicki Minaj (care a primit premiile MTV Europe Music pentru cel mai bun look si cel mai bun artist hip-hop) si Dua Lipa (desemnata cel mai bun artist pop la ceremonie).

Unul dintre momentele speciale ale serii a fost piesa inspirata din flamenco-ul spaniol “Malamente” cantata de Rosalia, care a aparut pe scena intr-un camion. De cinci ori castigatori la MTV Europe Music Awards, membrii trupei rock britanice Muse au sustinut si ei un moment memorabil, interpretand piesa “Pressure” de pe celebrul stadion San Mames din Bilbao.

La gala, Janet Jackson, care a primit premiul Global Icon, a adus o selectie a hiturilor sale din cei 40 de ani de cariera.

Text: Cristina Dudau

Foto: Hepta