Prima categorie de bilete, epuizata la concertul lui Michael Bolton din 16 mai

macheteMB presaConcertul extraordinar al lui Michael Bolton din data de 16 mai, ce va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, este fara doar si poate unul dintre evenimentele mult asteptate ale anului, fapt ce se reflecta si in vanzarea biletelor. MEI Concerts Entertainment, organizatorii evenimentului, au anuntat ca biletele din categoria 6, cu pretul de 80 de RON, au fost integral vandute!

Din acest moment doritorii vor avea posibilitatea sa isi achizitioneze locuri in sala doar pentru urmatoarele categorii de bilete:

 

Categoria Vip 1: 780 RON

Categoria Vip 2: 585 RON

Categoria 1: 400 RON

Categoria 2: 330 RON

Categoria 3: 175 RON

Categoria 4: 125 RON

Categoria 5: 100 RON

 

Biletele sunt disponibile prin Retelele:  Bilete.ro (in oficiile Postei Romane si in magazinele InMedio semnalizate, www.Bilete.ro), Eventim.ro (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas, Carturesti, www.eventim.ro), Blt.ro, MyTicket.ro, Biletoo.ro, dar si la casele de bilete ale Salii Palatului.

 

Concertul Michael Bolton va fi cu siguranta unul memorabil. Artistul revine in Romania, in data de 16 mai 2013, orele 20:00, si promite o reprezentatie inedita, ce consta intr-o calatorie muzicala pe ritmurile celor mai frumoase melodii de dragoste ale vremii.

 

Text: Ruxandra Raica