Primele imagini cu fiul lui Theo Rose

Theo Rose și regizorul Anghel Damian au devenit pentru prima oară părinți. Artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Vedeta a postat imagini cu micuțul ei și a transmis un mesaj emoționant pe contul de Instagram.

Farmaciștii Catena recomandă crema pentru vergeturi Rilastil Stretch Marks, un tratament specific antivergeturi care, prin textura bogată și cremoasă, este potrivită pentru un masaj lung și pozitiv. Crema vergeturi conține un complex de aminoacizi, vitamine și ulei din tărâțe de ovăz care cresc elasticitatea pielii și luptă împotriva deteriorării acesteia.

Pe 14 iunie, Theo Rose a născut un băiețel perfect sănătos. Micuțul se va numi Sasha Ioan și a primit nota 10 la naștere. Pe rețelele de socializare, iubita lui Anghel Damian a făcut primele declarații.

„E aici! Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!’, a transmis cântăreața în urmă cu câteva minute pe Instagram.

Theo Rose, în vârstă de 25 de ani, a devenit mamă pentru prima dată și este în culmea fericirii. Artista a avut o sarcină ușoară, fără probleme și alte complicații.

A fost o naștere prin cezariană în cele din urmă, deși am fost mai îngrozită de operație decât de nașterea naturală, am avut încredere în dna. Dr Coravu care mi-a inspirat siguranță și liniște pe tot parcursul sarcinii și a avut dreptate.

Foto: google images