Primul copil al ducilor de Sussex – vedeta felicitării Casei Regale britanice

 Familia regală britanică a publicat felicitarea de sărbători din acest an. Archie, fiul lui Harry şi Meghan, ducele şi ducesa de Sussex este vedeta de pe felicitare. Fotografia a fost postată pe contul de Twitter al Queen’s Commonwealth Trust, organizaţie prezidată de cei doi duci.

În textul postării de pe contul Queen’s Commonwealth Trust scrie: “Vă prezentăm cea mai drăguţă felicitare de Crăciun din partea celor care ne sunt Preşedinte şi Vice-preşedinte, Ducele şi Ducesa de Sussex. Crăciun foarte fericit, tuturor!”

Fotografia folosită pentru realizarea felicitării a fost făcută de Janina Gavankar. Reporterul specializat în probleme ale familiei regale britanice spune că „felicitarea electronică, atentă la probele de mediu, a fost trimisă prietenilor, familiei, colegilor şi organizaţiilor.”

Cel de-al optălea strănepot al reginei, Archie Harrison Mountbatten Windsor, s-a născut pe 6 mai. El este cel de-al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

decembrie 24th, 2019 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate