Prinţesa de Monaco, “mireasa fugară”, a dat primul interviu

printesa charlene de monaco si fiica sa După aproape un an în care nu s-a mai știut nimic despre ea, iar gurile rele au spus că s-ar fi „îmbolnăvit” pentru a ascunde problemele de căsnicie cu Prințul Albert, Prințesa Charlene de Monaco a revenit din nou în lumina reflectoarelor.

Prințesa Charlene a revenit la respectarea îndatoririlor sale de protocol, însoțindu-l pe Prințul Albert la cursa de Formula 1 Grand Prix de la Monaco. Iar celor doi li s-au alăturat și cei doi copii in cadrul evenimentului sportiv mult așteptat.Ţinuta – diferită de cele afişate în ultimii ani

Prinţesa de Moncao, Prinţul Albert şi cei doi copii, gemenii Gabriella şi Jacques
Prinţesa de Moncao, Prinţul Albert şi cei doi copii, gemenii Gabriella şi Jacques

Cu această ocazie, Prințesa Charlene a ales un outfit elegant, într-o nuanță monocromă, de un albastru pal. Salopeta, o creație a designer-ului Terrence Bray, făcută la comandă a fost alcătuită dintr-o parte inferioară largă și o bluză cu mâneci lungi, cu manșete şi a fost strânsă în talie.

Prințesa Charlene a optat pentru o pereche de cercei eleganți, cu diamante şi și-a accesorizat întregul outfit cu o pereche de ochelari de soare albi, supradimensionați, și sandale într-o nuanță de roz pal.

Pe podium alături de fiica sa

După o lungă perioadă în care a fost „dispărută” din sfera publică, în urma mai multor probleme de sănătate care au iscat reale controverse, pentru întâia oară, Alteța Sa a vorbit despre starea ei de sănătate, după o luptă dificilă cu o boală ce a ținut-o departe de viața regală din principatul mediteranean.

Prințesa Charlene de Monaco și fiica sa, Prințesa Gabriella de Monaco, Contesă de Carladès, îi înmânează premiul “Emerging Designer Award” lui Ramzen în timpul Săptămânii Modei de la Monte-Carlo, la Opéra Garnier din Monaco, pe 24 mai 2022

La aproape un an de când a dispărut din fața publicului, Prințesa Charlene de Monaco, în vârstă de 44 de ani, și-a făcut apariția la săptămâna modei din Monte-Carlo, în data de 24 mai 2022. S-a afișat alături de fiica ei, micuța Gabriella, în vârstă de 7 ani. Și totul în timp ce Prințul Albert – soțul Prințesei Charlene, în vârstă de 64 de ani, l-a dus pe fratele geamăn al micuței Gabriella – Jacques – la un meci de fotbal ce a avut o cauză nobilă.

Prințesa Charlene de Monaco, “încă fragilă”

Într-un interviu emoționant, acordat recent publicației Monaco-Matin, Prințesa Charlene a vorbit pentru întâia oară despre lunga ei luptă cu o boală pe care nu a specificat-o. A stat aproape un an departe de Monaco, urmând un tratament în țara sa natală – Africa de Sud. A urmat o perioadă petrecută la o clinică din Elveția. Acolo a simțit primele temeri că îi va fi greu să se întoarcă la viața regală, pe care o împărtășește alături de Prințul Albert. Dar se pare că Charlene este hotărâtă să depășească orice problemele, însă fără grabă, pentru că se simte “încă fragilă”.

Prințul Albert al II-lea de Monaco împreună cu Prințesa Charlene de Monaco fac o plimbare la boxe în timpul Marelui Premiu de Formula 1 de la Monaco, pe 28 mai 2022, în Principatul Monaco

Presa internațională notează că Prințesa Charlene de Monaco s-a îmbolnăvit în mai 2021, în urma unei vizite în Africa de Sud. Ar fi  suferit o intervenție chirurgicală la nivelul sinusurilor, însă a urmat o serie de complicații. A ajuns să stea în țara sa natală vreme aproximativ 6 luni. Ar fi revenit în Monaco în noiembrie, dar la scurt timp a fost internată, timp de 4 luni, într-o clinică din Elveția.

„Starea mea de sănătate este încă fragilă și nu vreau să merg prea repede”, a explicat Prințesa Charlene de Monaco. „Drumul a fost lung, dificil și foarte dureros”, a mai precizat acesta despre afecțiunea de care suferă, dar pe care a preferat să nu o numească.

Așadar, Prințesa Charlene de Monaco a vorbit pentru prima dată despre ce s-a întâmplat în ultimul an din viața sa.

Asta după ce presa de scandal a scris, în tot acest timp, despre posibila ruptură de Prințul Albert sau despre casa pe care Prințesa Charlene a cumpărat-o în Elveția. Însă aceste zvonuri au fost negate de Alteța Sa.

Farmaciştii Catena recomandă îngrijire avansată antirid pentru piele sensibila si foarte sensibila Gama de produse Dr Irena Eris Clinic Way

„Când m-am întors în Principat, mi-am concentrat toată energia pe copiii mei, pe soțul meu și pe sănătatea mea – pentru că acestea sunt prioritatea mea”, a subliniat Charlene.

„Ca toți oamenii, avem emoții și slăbiciuni”

Charlene a criticat dur presa care a scris informații neadevărate cu privire la mariajul cu Prințul Albert.

„Vreți să vorbim despre zvonurile legate de divorț sau despre noua mea casă din Elveția? Mi se pare regretabil că există publicații care promovează asemenea speculații despre viața și relația mea. Ca oricine altcineva, suntem oameni și, ca toți oamenii, avem emoții și slăbiciuni. Singura diferență este că familia noastră este expusă presei și cea mai mică slăbiciune a noastră este publicată.

Am discutat despre articolele răuvoitoare, iar el (n.r. cu referire la Prințul Albert) a făcut tot ce poate pentru a ne proteja pe mine și copiii noștri. Sunt fericită să fiu din nou acasă, în Monaco, alături de familia mea. Am primit foarte multe mesaje pozitive și pline de afecțiune în timpul în care am stat departe de Monaco. Le mulțumesc pentru susținere”, a declarat Prințesa Charlene de Monaco, pentru publicația Monaco-Matin.

Prințesa Charlene, poreclită „mireasa fugară”

Charlene s-a căsătorit cu Prințul Albert în anul 2011. La scurt timp, presa din Hexagon a poreclit-o „mireasa fugară”, după zvonuri că ar fi încercat să dispară chiar înainte de nuntă. S-a mai spus și că Prințul Albert s-a angajat să îi ofere anual o sumă de circa 10 milioane de Euro, pentru a-și îndeplini atribuțiile regale, ca parteneră de viață.

Adelina Mariş

Foto Hepta