Prințesa de Wales sărbătorește „Royal Carols: Together At Christmas”

Dacă garderoba ducesei de Sussex din „Harry și Meghan” ar fi putut fi luată dintr-un film cu Nancy Meyers, Kate Middleton, Prințesa de Wales, a găsit un echilibru între codul regal și ținutele normale în numeroasele sale apariții din perioada premergătoare Crăciunului.

Prințesa a purtat o rochie roșie cu paiete de la Jenny Packham și Needle & Thread și palton de culoare vișiniu, una dintre cele mai purtate culori ale regalității, dar și jeanși și pantofi de sport pentru  felicitarea de Crăciun din 2022.

Acum, Kate Middleton a oferit o altă abordare a tricotajelor festive într-o postare de promovare pentru „Royal Carols: Together At Christmas”, filmat pe 15 decembrie și care va fi difuzat în Marea Britanie în Ajunul Crăciunului. Prințesa a purtat un cardigan cu paiete negre de la Self-Portrait, cu o bordură aurie și nasturi negri strălucitori.

Nuanța neagră este notabilă într-o ținută pentru un astfel de eveniment, pentru că membrii familiei regale nu o poartă decât atunci când sunt în doliu, iar slujba de colinde de anul acesta este dedicată în memoria Reginei. „Majestatea Sa a ținut Crăciunul aproape de inima ei, ca un moment care a reunit oamenii și ne-a reamintit de importanța credinței, prieteniei și familiei și, de asemenea pentru a arăta empatie și compasiune”, spune prințesa în teaser.

 

„Anul acesta, am invitat la serviciu sute de persoane inspiratoare. Cei care demonstrează puterea conexiunii și a valorilor comunității, permițându-ne să continuăm tradiția Majestății Sale de a-i recunoaște și de a le mulțumi celor care au reușit să depășească diferite probleme și îi susțin și pe alții.”

Iulia Mirică

Foto: hepta, pagesix.com, vogue.com