Prințul Harry s-a angajat la o companie privată

Prințul Harry a primit o slujbă de la un startup de 1 miliard de dolari (730 milioane de lire sterline) din Silicon Valley, care oferă coaching profesionist, sfaturi în materie de sănătate mintală și „învățare captivantă”.

Ducele de Sussex a spus că speră să poată „crea un impact în viața oamenilor” lucrând cu BetterUp pentru a oferi „coaching proactiv” pentru dezvoltarea personală, creșterea gradului de conștientizare și „o viață mai bună”.

Este prima funcție oficială a ducelui într-o companie privată, de când a renunțat la calitatea de membru activ al familiei regale acum un an.

Harry și soția sa, Meghan, au semnat, de asemenea, acorduri de milioane de dolari pentru a oferi conținut pentru Spotify și Netflix.

Ce va face prințul?

În calitate de director la BetterUp, prințul Harry va ajuta la luarea deciziilor de strategie, la colaborări caritabile și să ofere consiliere cu privire la subiecte legate de sănătatea mintală. Harry a lucrat deja îndeaproape cu organizații caritabile pentru sănătate mintală.

Fiolele cu colagen Le Cabin conțin colagen pur, Spilanthes Acmella, Tetrapeptide, Squalene și L-carnosine care contribuie la restructurarea densității țesutului facial, oferă fermitate tenului și cresc nivelul de colagen din piele.

Text: Iulia Mirică

Foto: Hepta, The Guardian

aprilie 12th, 2021 by Mirica Iulia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate