Prințul Harry și Meghan Markle se întorc în Anglia

Vestea a apărut în spațiul public, săptămâna trecută: Frogmore Cottage, casa ducilor de Sussex din Anglia, este pregătită pentru sosirea acestora. Acest lucru a provocat agitație în spațiul virtual.

Dacă este adevărat, acest lucru ar însemna că Harry se va întoarce în Marea Britanie pentru prima dată de la ultima sa apariție oficială la Zilele Commonwealth-ului pe 9 martie.

Apoi au venit întrebările ulterioare: De ce se întoarc? Când se vor întoarce? Este aceasta o călătorie pentru sărbători? Și cu cine se vor întoarce? Curioșii s-au întrebat dacă ducesa și fiul lor, Archie, se vor întoarce și ei în U.K.

Primele lucruri mai întâi: împărțirea timpului între California și Marea Britanie a fost întotdeauna planul lui  Harry și Meghan. „Acum intenționăm să ne echilibrăm timpul dintre Regatul Unit și America de Nord”, a spus cuplul în declarația din 8 ianuarie.

„Acest echilibru geografic ne va permite să ne creștem fiul cu o apreciere pentru tradiția regală în care el s-a născut, oferind în același timp familiei noastre spațiul pentru a ne concentra asupra capitolului următor.”

În circumstanțe obișnuite, probabil că i-am fi văzut pe Harry și Meghan înapoi la Londra chiar mai devreme. Dar pandemia a anulat adunările și de asemenea, a făcut ca și călătoriile aeriene să nu fie recomandate.Coridor de liberă circulație

„Au circulat multe zvonuri despre acest lucru. Dacă nu ar fi fost restricțiile COVID și de călătorie, ar fi revenit deja în Marea Britanie pentru evenimente precum nunta lui Beatrice și Trooping of the Color, de exemplu”, spune o sursă apropiată de cuplu.

Deci revenirea lor este , ei bine, inevitabilă. Mai ales acum, când o vizită în străinătate este mai posibilă – Statele Unite și Marea Britanie dezvoltă un coridor de călătorie mai sigur între cele două țări.

Cuplul ar putea avea, de asemenea, un motiv stabilit pentru întoarcerea mai devreme decât mai târziu: dosarul instanței lui Markle împotriva editorului The Mail, duminică. Cazul – care în ultimele luni a fost în faza de proces – începe oficial la 11 ianuarie 2021 și durează 10 zile.

Potrivit unui raport din Vanity Fair, cuplul se va întoarce înainte de începerea procesului, deoarece trebuie să facă o carantină de două săptămâni după ce se deplasează în Marea Britanie din America. Asta înseamnă că cuplul ar trebui să părăsească SUA la sfârșitul lunii decembrie.

Reuniune după aproape un an

Va fi probabil o reuniune plină afecțiune pentru cuplu și familia regală, care nu s-au mai văzut în persoană din martie. De atunci, s-au schimbat multe: Harry și Meghan au anunțat un acord Netflix, și-au cumpărat prima casă și au rambursat toți bani pentru Frogmore Cottage. Cum va arăta relația lor cu familia regală după ce se vor întoarce pe aceeași parte a iazului? Vom afla destul de curând.

Text: Iulia Mirică