9 ani de căsătorie și un love story în imagini

Cu nouă ani în urmă, Ducii de Cambridge și-au jurat iubire veșnică în fața altarului din Catedrala Westminster.

De când au pășit în fața altarului, în 2011, Ducele și Ducesa de Cambridge au devenit de trei ori părinți și au făcut deja mai multe turnee internaționale ca parte a îndatoririlor pe care le implică apartența la familia regală britanică. Dar, înainte de toate aceastea ei au avut o poveste de dragoste obișnuită, fără nimic extraordinar, ca a oricăror doi tineri londonezi.Iubirea secretă

Încă din timpul liceului, Kate îl admira pe William, în mod secret, chiar dacă aceștia nu se cunoșteau, ea fiind poreclită de colegii ei „Prințesa care așteaptă”. Ducele de Cambridge a întâlnit-o prima dată pe Kate Middleton în 2001, în timp ce amândoi studiau la Universitatea Saint Andrews din Scoția. Abia în anul 2002 cei doi au început o poveste de dragoste. 

Primele imagini de la inceputul relației lor. Kate Middleton la prezentarea de modă unde a fost remarcată de William, la un meci unde l-a susținut pe William și în timpul primei vacanțe împreuna, la ski

Cu suișuri și coborâșuri

Cu toate astea, relația lor nu a fost deloc una ușoară, cei doi trecând prin mai multe despărțiri. Mai multe surse spuneau că principala cauză a despărţirii lor este infidelitatea prinţului, care a fost surprins de câteva ori cu alte femei. Ultima oară când ducii de Cambridge s-au împăcat a fost momentul în care Kate i-a impus căsătoria lui William.

Imagine de paparazzi, din perioada în care despărțirile și împăcările erau la ordinea zilei

Inelul Prințesei Diana

Astfel, în 2010, după opt ani de relație, Prințul Will i-a cerut mâna lui Kate, în timpul unei vacanțe în Kenya. Acesta purta cu el inelul de logodnă de mai bine de trei săptămâni, deoarece nu găsea momentul potrivit să i-l ofere. Inelul nu a fost unul oarecare, ci unul care a aparţinut mamei sale, Prințesa Diana.

Cei doi au hotărât să respecte cu strictețe eticheta Casei Regale și să nu se țină de mână în public

Nunta regală

După jumătate de an de la cererea în căsătorie, cei doi și-au unit destinele. De atunci și până în prezent, cei doi trăiesc o poveste de iubire mereu în lumina reflectoarelor, şi au făcut şi trei copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Cuplul a primit oficial titlul de Ducele și Ducesa de Cambridge cu doar câteva ore înaintea căsătoriei.

La unele dintre turneele regale au participat și copii cuplului (în imagine, în Polonia)
O familei obișnuită în grădina botanică
Cei trei copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis

Prințul William, Duce de Cambridge, are 37 de ani şi este al doilea în linia de succesiune la tronul britanic, după tatăl său, Prinţul de Wales. 

Puteți vedea și aici cum au ilustrat tabloidele britanice povestea lor.

Text: Bettina Cristea

Photo: Hepta, The Sun