Proenza Schouler, colectie de machiaje pentru MAC

Proenza SchoulerLazaro Hernandez si Jack McCollough, designerii din spatele brandului Proenza Schouler, sunt obisnuiti sa lucreze cu foarte mult timp inainte pentru a crea o noua colectie. De data aceasta, Proenza Schouler a inceput in urma cu ceva timp o colaborare cu un alt brand, brandul MAC, colaborare care se pare insa ca a meritat toata asteptarea.

Colectia in editie limitata include oja, rujuri, creioane de buze si blush-uri intr-o paleta larga. Cei doi designeri ai brandului Proenza vor lansa si o editie limitata de accesorii cu aceasta ocazie.

„Am ales culorile Institutului Pantone, dupa care cei de la MAC au venit cu propunerile lor – paleta de ombre-uri. Discutam despre o naturalete in materie de nuante, dar pentru ca este vorba despre make-up, am vrut sa facem ceva diferit fata de ceea ce pregatim pentru show-urile noastre. Insa nu am vrut nici o varianta vampy. Am ales ceva cool”, au declarat cei doi designeri. Cat despre implicarea lor in materie de produse de beauty, acesta este doar inceputul.

 

Text: Ruxandra Raica