Proenza Schouler, colectie de machiaje pentru MAC

Proenza Schouler, colectie de machiaje pentru MACLazaro Hernandez si Jack McCollough, designerii din spatele brandului Proenza Schouler, sunt obisnuiti sa lucreze cu foarte mult timp inainte pentru a crea o noua colectie. De data aceasta, Proenza Schouler a inceput in urma cu ceva timp o colaborare cu un alt brand, brandul MAC, colaborare care se pare insa ca a meritat toata asteptarea.

Colectia in editie limitata include oja, rujuri, creioane de buze si blush-uri intr-o paleta larga. Cei doi designeri ai brandului Proenza vor lansa si o editie limitata de accesorii cu aceasta ocazie.

„Am ales culorile Institutului Pantone, dupa care cei de la MAC au venit cu propunerile lor – paleta de ombre-uri. Discutam despre o naturalete in materie de nuante, dar pentru ca este vorba despre make-up, am vrut sa facem ceva diferit fata de ceea ce pregatim pentru show-urile noastre. Insa nu am vrut nici o varianta vampy. Am ales ceva cool”, au declarat cei doi designeri. Cat despre implicarea lor in materie de produse de beauty, acesta este doar inceputul.

 

Text: Ruxandra Raica

iulie 21st, 2014 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate