Pudra invizibila Laura Mercier

Pudra invizibila Laura MercierLaura Mercier este unul dintre cei mai talentati artisti din domeniul machiajului. Laura este de origine franceza, in plus este femeie de afaceri si una dintre preferatele designerilor internationali in materie de make-up, si nici nu este de mirare. Laura se poate mandri ca, de curand, a lansat un produs de make-up ingenios, pe care cu siguranta toate femeile si l-ar dori.

Este vorba despre o pudra compacta, universala, care nu poate fi detectata cu ochiul liber odata ce este aplicata pe piele, fara efect de masca. Pulberea de fixare va fi in sfarsit disponibila intr-o versiune compacta, complet invizibila.

Formula sa contine cristale sferice care capteaza lumina pentru a conferi un aspect vizibil mai luminos al pielii si face ca ridurile sa nu mai poata fi observate, iar purtatoarea va avea o piele fresh, perfecta. Daca pana acum nu credeai ca poate exista asa ceva, iata ca visurile au devenit realitate. In plus, pudra nici nu este scumpa. Ea poate fi achizitionata la pretul de 36 de euro si va fi disponibila din luna martie.

 

Text: Ruxandra Raica