Randi: “Proiectul Morandi continua, aniversam 10 ani anul acesta si va pregatim multe surprize”

Randi PRINCIPALA jpgDupa cum v-am promis, am stat de vorba cu Randi despre faptul ca piesa compusa de el a ajuns la unul dintre cele mai importante concursuri de compozitie din lume, despre colaborarea sa cu unul dintre cei mai importanti DJ la ora actuala, DJ Antoine, dar si despre proiectul Morandi. In continuare va las sa cititi un interviu in exclusivitate, din care puteti afla mai multe despre Randi.

 

Buna, Randi. Piesa ILLEGAL, compusa de tine, Serban Cazan, Marius Moga si Ioana Oegar-Toderas, s-a calificat in finala unuia dintre cele mai importante concursuri de compozitie muzicala din lume: Premiile International Songwriting Competition. Spune-ne mai multe despre acest concurs.

Este o onoare ca una dintre piesele produse de casa mea de productie muzicala, Famous Production, sa fie aleasa in finala ISC, avand in vedere faptul ca este unul dintre cele mai importante concursuri de compozitie din lume. Anul acesta, juriul este compus din artisti de renume, cum ar fi: AVICII, SELENA GOMEZ, IMAGINE DRAGONS, KEANE, GARBAGE, NAS, DIDO, ALEJANDRO SANZ.

 

Cum a fost gandita piesa ILLEGAL si colaborarea ta cu Serban Cazan, Marius Moga si Ioana Oegar?

Am avut o idee de piesa, pe care am orchestrat-o cu ajutorul lui Serban, iar la versuri si-au adus contributia Marius si Ioana, pe partea ei de rap.

 

Ai sustinut concerte in nenumarate tari. Cum arata, pentru tine, publicul-model?

Publicul-model este cel care are energie, care canta si simte muzica alaturi de tine.

 

Marius Moga a compus pentru Maroon 5. Tu ai planuit vreo colaborare cu vreun artist international?

Desigur, si chiar am avut o colaborare de acest gen cu unul dintre cei mai importanti DJ-i la ora actuala, DJ Antoine (piesa Morandi – “Children Of The Night”). Urmeaza si alte colaborari de acest gen.

 

Randi SECUNDARACe se intampla cu proiectul Morandi?

Morandi continua, aniversam 10 ani anul acesta si va pregatim multe surprize: un album, un nou single, clip si altele, dar nu va spun mai multe deocamdata. Va las in suspans si sper sa fiti placut surprinsi.

 

Colaborarea muzicala cu Mishelle la piesa “Only you” a fost una de succes si apreciata in foarte multe tari. Te gandesti sa mai colaborezi cu Mishelle pe viitor?

Da, dar deocamdata sunt foarte implicat in proiecte ale casei mele de productie, Famous Production. In continuare insa compun si piese pentru Mishelle.

 

Daca ar fi sa alegi dintre greii muzicii internationale, cu cine ai alege sa colaborezi si de ce?

Cred ca Avicii, imi plac foarte mult. Pentru ca ma pasioneaza muzica electronica, produc cateva proiecte de muzica electronica si vreau pe viitor sa ma dezvolt in directia asta.

 

Exista pe piata muzicala din Romania vreun artist/vreo artista cu care ai vrea sa colaborezi?

Exista mai multi artisti pe care ii admir si mi-ar placea sa colaborez. Recent, spre exemplu, am compus “Ipotecat”, pentru Delia Matache si Uddi, urmeaza si alte piese produse in studiourile Famous Production. In general sunt deschis colaborarilor cu oameni talentati.

 

Esti pe piata muzicala din Romania de foarte mult timp: cariera muzicala presupune sacrificii? Care sunt ele?

Ca orice alta cariera, are si parti mai putin placute. Lipsa timpului liber, lipsa intimitatii, sa spunem ca ar fi unele dintre sacrificii in cazul meu.

 

Cat s-a schimbat industria muzicala de la prima ta aparitie pe sticla si pana acum?

Cred ca s-au schimbat lucrurile in bine. Industria este mult mai dezvoltata acum si este mai usor pentru un artist la inceput de drum sa se faca observat, are mai multe oportunitati.

 

Ce crezi ca lipseste industriei muzicale pentru a ajunge la performanta celei internationale?

Diversitate. Cred ca mergem prea mult pe stereotipuri, pe retete. Parca ne-ar fi frica sa experimentam.

 

Randi A TREIA jpgNu de mult, ai fost antrenor/mentor la Vocea Romaniei. Daca va fi sa ti se ofere un post de antrenor, ai accepta?

Nu m-am gandit la asta. Cred ca da, mi-ar placea.

 

Multe vedete isi pun vietile pe tava, in schimb despre viata ta personala nu s-a prea scris. Consideri un lucru benefic faptul ca iti feresti viata personala de ochii curiosilor?

Prefer sa tin viata personala si oamenii apropiati departe de lumina reflectoarelor. Este benefic, cel putin pentru mine, tin la intimitatea mea.

 

Unde il putem gasi pe Randi?

Ma puteti gasi pe pagina mea oficiala de Facebook, Randi, cat si pe pagina de Facebook Famous Production.

 

Un gand pentru cititoarele noastre Tonica…

Doamnelor si domnisoarelor, va urez o primavara frumoasa! Si nu uitati sa stati cu ochii pe Famous Production. Va pregatim lucruri frumoase!

 

Text: Andreea Popescu