Rapperita Lil’ Kim este insarcinata

Rapperita Lil Kim este insarcinataCu siguranta ca o cunoasteti pe Lil’ Kim, pe numele ei adevarat Kimberly Denise Jones, rapperita, compozitoare si actrita din Statele Unite ale Americii. Ei bine, Lil’ Kim, care ne-a uimit de fiecare data cu aparitiile ei, a anuntat ca este insarcinata si ca abia asteapta sa devina mamica. In cadrul New York Fashion Week, Lil’ a facut marele anunt atunci cand a urcat pe scena in cadrul show-ului CND For The Blonds.

Cu toate acestea, Lil’ Kim spune ca ca nu-si va pune pauza in viata, ca va munci in continuare si ca bebelusul a transformat-o deja intr-o „bestie”.

In cadrul concertului, Kim i-a adus si un tribut rapperului Notorious B.I.G, care a murit in anul 1997. Lil’ este recunoscuta pentru vestimentatia extravaganta pe care o adopta de fiecare data, insa, de obicei, isi tine viata amoroasa departe de lumina reflectoarelor, asa ca numele viitorului tatic nu a fost dezvaluit inca. Noi speram totusi ca pe Lil’ Kim, in varsta de 39 de ani, maternitatea sa o mai cuminteasca putin.

 

Text: Ruxandra Raica