RBD anunță evenimentul global – „Ser O Parecer”

La 12 ani de la ultimul lor concert, trupa RBD revine cu o surpriză la sfârșitul unui an plin de provocări. Anahi, Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher Von Uckermann au anunțat mult așteptata reuniune pe conturile lor de Social Media.

Membrii RBD se vor reuni pentru un eveniment virtual, care va avea loc pe 26 decembrie 2020, și care va începe, la ora 18:00 (ora României), un maraton de 6 ore de show tribut adus unei generații rebele. 

Pe tot parcursul celor șase ore, fanii RBD din lumea întreagă pot participa prin postarea video-urilor făcute de ei, dar și a altor amintiri, pe website-ul https://www.seroparecer.world/. Și albumele live lansate (Generación RBD en Vivo, Live în Hollywood, Tour Celestial 2007. Hecho en España și Live În Brasilia) sunt disponibile pe platformele de streaming.

CD-ul și DVD-ul Tour Generación RBD En Vivo a fost lansat în cadrul primului turneu al formației, pe 19 iulie 2005, devenind în scurt timp un succes imens în Mexic (unde a primit atât discul de Platină, cât și pec el de Aur), în SUA (discul de Platină), sau în Spania (discul de Aur). Turneul a fost al patrulea cel mai rapid vândut turneu, cu peste 4,7 milioane de spectactori.

Live In Hollywood este al doilea album live lansat de RBD și a fost înregistrat în cadrul primului concert în Los Angeles, în 2006, ca parte din turneul „Tour Generacion”, la fel foarte premiat cu discuri de Aur sau Platină. 65.000 de bilete pentru concertul din Los Angeles Coliseum s-au vândut în 30 minutes – al doilea cel mai bine vândut concert al locației, după The Rolling Stones.

Al treilea material live, Tour Celestial 2007. Hecho en Espana, a fost înregistrat pe stadionul din Madrid, în fața a peste 40.000 de spectatori, iar Live în Brasilia a fost filmat în ziua aniversării orașului Brasilia, un eveniment la care a fost invitat și președintele Braziliei, Luiz Inacio Lula da Silva.

Cristina Dudău