Cine e “Cel mai sexy bărbat în viață”?

Publicul a votat, iar rezultatele de la Readers’ Choice pentru Cei mai sexy bărbați din 2020, la 20 de categorii, le avem și noi.1.     Bărbatul care este sexy de prea mult timp încât ar trebui să renunțe la această titulatură

La fel ca un vin vechi, aceste vedete devin mai atrăgătoare odată cu înaintarea în vârstă – dar Brad Pitt este cel care a primit votul cititorului pentru a fi numit oficial Sexy Emeritus. El a concurat cu George Clooney, Denzel Washington, Robert Redford și Idris Elba.

2.     Cel mai sexy cap încoronat

Nici nu a fost foarte greu de ales câștigătorul acestei categorii. Prințul Harry a câștigat detașat față de fratele său William, Prințul Carl Phillip al Suediei, Prințul Felix al Luxemburgului și Prințul Mateen al Bruneiului.

 1. Cei mai sexy frați

Liam, Chris și Luke Hemsworth au fost desemnați Cei mai sexy frați. Ei i-au devansat pe frații Jonas, Russell, Cuomo și Evans.

 1. Cel mai sexy star de statură medie

Sunt atât de fermecători la televizor, chiar dacă nu sunt atât de înalți… Jensen Ackles a fost votat ca cel mai sexy star de la tv, de statură medie. El i-a întrecut la numărul de voturi pe Jared Padalecki, James Marsden, William Jackson Harper și pe Jovan Adepo.

 1. Cel mai sexy sportiv

La această categorie au fost mulți sportivi nominalizați, dar în cele din urmă, Patrick Mahomes, i-a învins pe Blake Griffin, Brooks Koepka, Noah Syndergaard și Sean McVay în top 5 Cei mai sexy sportivi.

 1. Cel mai sexy conținut realizat în carantină

Shawn Mendes a creat cel mai sexy conținut în perioada de autoizolare la domiciliu. El i-a bătut pe Jason Derulo, Justin Bieber, Jake Gyllenhaal și Tyler Cameron.

 1. Cel mai sexy bărbat cunoscut internațional

Poate că anul ăsta nu am avut parte de Jocuri Olimpice, dar competiția internațională a fost acerbă în rândul Jungkook (Coreea de Sud), Dan Levy (Canada) Keith Urban (Australia), Matthew Rhys (Țara Galilor) și Paul Mescal (Irlanda) – vedeta BTS a câștigat această categorie.

 1. Cel mai sexy și fericit tip de pe micile ecrane

Fericirea din relație se vede foarte bine pe chipul actorilor Keanu Reeves, Kevin Bacon, Seth Rogen și Tom Hanks – însă strălucirea lui Ryan Reynolds oferită de Blake Lively l-a ajutat să aducă acasă trofeul de Cel mai sexy și fericit bărbat de la Hollywood.

 1. Cel mai sexy burlac

Armie Hammer a câștigat detașat acest titlu, devansându-l chiar și pe celebrul Gerard Butler. La această categorie au mai fost nominalizați și Brian Austin Green, Karamo Brown și Offset.

 1. Cel mai sexy proaspăt tătic

La această categorie, Joe Jonas este câștigător. El i-a învins la numărutl de voturi pe Ed Sheeran, ArtemChigvintsev, Zayn Malik și Joshua Jackson.

 1. Cel mai sexy artist

Bătălia pentru acest titlu s-a dat între Harry, Bad Bunny, BTS, Roddy Rich și The Weeknd. Câștigătorul a fost interpretul piesei “Watermelon Sugar”, Harry.

 1. Cel mai sexy bărbat care ne-a distrat în carantină

John Krasinski a câștigat acest titlu, învingându-i pe competitorii săi: Jimmy Fallon, Lin-Manuel Miranda, Seth Meyers și Trevor Noah.

 1. Cel mai sexy membru dintr-un juriu

Publicul a decis să-i acorde acest titlu lui Nick Jonas, membru în juriul The Voice. Blake Shelton, John Legend, Derek Hough și Paul Hollywood au fost ceilalți nominalizați.

 1. Cel mai sexy bărbat cu mască

La această categorie au fost votați… ochii. Jacob Elordi a fost votat cel mai frumos bărbat cu mască, câștigând în fața lui Ben Affleck, Chris Pine, Hugh Jackman și Patrick Dempsey.

 1. Cel mai sexy “Zaddy”

John Stamos a câștigat Sexiest „Zaddy” într-o categorie care i-a inclus și pe Anderson Cooper, Andy Cohen, Jude Law și Mark Consuelos.

 1. Cel mai atrăgător bărbat de pe Netflix

“Netflix and chill” a luat amploare în acest an. Drept urmare, bărbații care ne-au trezit interes în această pandemie merită să fie premiați. Noah Centineo deține titlul suprem la această categorie, dar nici vedetele Chase Stokes, Darren Barnet, Jordan Fisher și Taylor Zakhar Perez nu se lasă mai prejos.

 
 1. Bărbatul sexy care a avut un an norocos

Lawrence K. Jackson a câștigat categoria sa, față de alți colegi plini de succes: Anthony Ramos, John David Washington, Jonathan Majors și Paul Mescal.

 1. Bărbatul cu cea mai sexy strălucire

Cole Sprouse a obținut acest titlu, într-o categorie în care a fost inclus și fratele său Dylan, precum și Josh Peck, Logan Lerman și Noah Galvin.

 1. Cel mai sexy Youtuber

Pentru al doilea an consecutiv, David Dobrik a dus acasă acest trofeu, învingându-i pe Donal Skehan, pe Josh and Ollie, Rhett and Link din Good Mythical Morning și pe Sean Evans din Hot Ones.

 1. Cel mai sexy bărbat de TikTok

Dominarea TikTok-lui aparține lui Chris Olsen.  La această categorie s-au mai remarcat și Julian Burzynski, Juju Smith-Schuster, Max Foster – și propriul său iubit, Ian Paget.