Recreează cele mai bune look-uri minimaliste ale Victoriei Beckham din anii ’90

Când Victoria Beckham a apărut pe scenă cu Spice Girls în anii ’90, stilul ei personal se potrivea cu siguranță cu numele ei, Posh Spice. Alegerile de modă ale Victoriei din acea perioadă au reprezentat cel mai bine stilul minimalist și elegant al deceniului. Avea o adevărată înclinație pentru costumele elegante, mini-rochii strâmte și sandale stiletto fine – toate în culoarea ei preferată, negru.

În Spice World, Sporty Spice chiar și-a batjocorit această alegere recurentă de garderobă; s-a amuzat pe seama Doamnei Beckham spunând: „Trebuie să fie foarte greu pentru tine, Victoria, încercând să te hotărăști între rochia mică Gucci, rochia mică Gucci sau rochia mică Gucci”.Ținute vintage sau nu?

Victoria Beckham a îmbrățișat în cele din urmă stilul sălbatic din anii 2000 și are astăzi un dulap mult mai colorat, există ceva despre dulapul ei din anii ’90, care continuă să se poarte. Ai putea alege cu ușurință una dintre bluzele ei din piele sau cizmele neutre, până sub genunchi, și nimeni nu ar putea să își dea seama dacă sunt sau nu vintage.

Așadar, în cinstea stilului i atemporal al lui Beckham, Vogue se uită înapoi la patru ținute distincte ale ei care se simt și astăzi fresh.

All black outfit

All white outfit

Pantaloni 3/4, veșnic la modă

A touch of silver

Text: Iulia Mirică

Sursă foto: vogue.com