Reghe si Dan Alexa impart imaginea, fara rivalitate

res-BrainconfLaurentiu Reghecampf si Dan Alexa au uitat de rivalitatile din fotbal si au devenit imaginea unui brand de haine barbatesti romanesc. Cei doi antrenori au prezentat noua colectie pentru vara in paginile unui catalog exclusiv in care se regasesc mai multe tinute. Brandul cu care si-au asociat numele este Braiconf, un brand de camasi autohton care scrie istorie in moda de peste 60 de ani.Cea mai veche fabrica de camasi din Romania

Indragitii si apreciatii antrenori au declarat ca poarta cu mandrie branduri romanesti, calitatea si minutiozitatea detaliilor fiind aspecte care ar trebui sa convinga pe toata lumea.

Ma bucur sa ma asociez cu un brand cu o vechime de 66 de ani. De-a lungul timpului, am avut ocazia sa port nume celebre ale modei masculine si din afara tarii, insa ma simt mandru ca si in Romania exista aceeasi calitate in materie de camasi si costume, la Braiconf”, a declarat Laurentiu Reghecampf.

Ma bucur ca am demarat aceasta colaborare, Braiconf fiind intotdeauna alegerea barbatilor din familia mea! Este cea mai veche fabrica de camasi din Romania, o companie cu traditie pentru barbatii care apreciaza moda de calitate si materialele alese cu multa iscusinta de catre specialistii brandului. Voi duce si eu mai departe stafeta data de tatal meu, dorindu-mi, astfel, sa inspir barbatii sa poarte cu mandrie haine romanesti”, a povestit Dan Alexa.

Text: Madalina Manole