Regina Spaniei se îmbracă de la Zara

Deși ne-am gândi că fețele încoronate ale Europei se îmbracă doar de la marile case de modă pentru aparițiile atât de elegante la evenimentele oficiale, iată că realitatea ne contrazice.

Regina Letizia a Spaniei a avut o apariție extrem de elegantă într-o rochie de la Zara, de doar 77 de euro. Ea a participat alături de soțul său, regele Felipe la un eveniment la Palacio de Viana din Madrid purtând această ținută. Rochia face parte din colecția de anul trecut a brand-ului și a fost accesorizată cu o curea subțire, care i-a marcat talia subțire.

Întreaga ținută a urmat aceeași linie cromatică, Regina Letizia purtând o pereche de pantofi de un albastru închis și un clutch în aceeași nuanță. Pentru eveniment regina a ales o coafură lejeră și un machiaj smokey eyes.

Și nu este prima dată când suverana Spaniei face o asemenea alegere. Ea a mai purtat o rochie Zara tot în luna septembrie, la o întâlnire a Asociației spaniole împotriva cancerului. Ea a fost surprinsă purtând o rochie midi cu imprimeu floral pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi mov și cu o pereche de cercei, reușind să creeze o ținută perfectă pentru o zi de toamnă.

Text Cristina Dudău

Foto Hepta