Regina Spaniei se îmbracă de la Zara

Deși ne-am gândi că fețele încoronate ale Europei se îmbracă doar de la marile case de modă pentru aparițiile atât de elegante la evenimentele oficiale, iată că realitatea ne contrazice.

Regina Letizia a Spaniei a avut o apariție extrem de elegantă într-o rochie de la Zara, de doar 77 de euro. Ea a participat alături de soțul său, regele Felipe la un eveniment la Palacio de Viana din Madrid purtând această ținută. Rochia face parte din colecția de anul trecut a brand-ului și a fost accesorizată cu o curea subțire, care i-a marcat talia subțire.

Întreaga ținută a urmat aceeași linie cromatică, Regina Letizia purtând o pereche de pantofi de un albastru închis și un clutch în aceeași nuanță. Pentru eveniment regina a ales o coafură lejeră și un machiaj smokey eyes.

Și nu este prima dată când suverana Spaniei face o asemenea alegere. Ea a mai purtat o rochie Zara tot în luna septembrie, la o întâlnire a Asociației spaniole împotriva cancerului. Ea a fost surprinsă purtând o rochie midi cu imprimeu floral pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi mov și cu o pereche de cercei, reușind să creeze o ținută perfectă pentru o zi de toamnă.

Text Cristina Dudău

Foto Hepta

septembrie 30th, 2020 by Dudau Cristina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate