Reguli de acces la El Carrusel. La ce ora canta Maluma!

Publicul roman are experienta concertelor mari si intelege deja ca exista un set de reguli internationale, a caror aplicare ajuta la garantarea sigurantei si a confortului tuturor participantilor.

Aceste reguli vor fi valabile şi in cele doua zile ale festivalului El Carrusel, care se desfasoara in acest weekend, la Romexpo. Astfel, portile se deschid la ora 16.00, accesul in spatiul concertului fiind permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

Pana la inceperea concertelor, publicul isi va putea petrece timpul in zonele special amenajate de food si entertainment, dar si in zona dedicata familiilor si copiilor – un carusel in marime naturala.Desfasurarea festivalului pe ore

Sambata, 30 iunie:

17:00 – PACHANGA

17:45 –  MANDINGA

18:30 – FLY PROJECT

19:30 – ANDRA

21:00 – 23:00 MALUMA

Duminca, 1 iulie:

16:30 – RICHY B

17:30 – WHAT’S UP

18:15 – HUGEL

19.30 – Robin Schulz

 21:30 – 23:00 LUIS FONSI

Pentru confortul participantilor la concert si bunul mers al evenimentului, organizatorii recomanda publicului sa vina din timp la spectacol, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare. Punctul de acces in zona de concert este situat in Bulevardul Expozitiei, intrarea B.

Pentru ca traficul din zona sa nu perturbe accesul la concert, organizatorii recomanda publicului sa utilizeze transportul in comun.

Lista obiectelor interzise

Pe lista obiectelor interzise, care nu trebuie aduse de public la concert, se numara: binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, bagaje sau genti voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video, tablete si IPad-uri, selfie-stick-uri. In caz de ploaie, spectatorii sunt rugati sa foloseasca pelerine de ploaie.

Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente. La intrarea locatie, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Datorita zgomotului foarte puternic produs in cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor sub 7 ani. Din acelasi motiv, prezenta copiilor sub 3 ani este strict interzisa. Copiii ce au varsta intre 3 si 16 ani pot participa doar insotiti de parinti, pe baza unui bilet valid cu pret intreg, iar peste 16 ani pot participa neinsotiti. Organizatorii avertizeaza participantii ca spectacolele includ puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora.

Text: Iulia Mirica