Remedii home-made pentru indepartarea lacului de unghii

Remedii home-made pentru indepartarea lacului de unghiiDaca ai o urgenta, daca trebuie sa ajungi la un eveniment si trebuie sa iti indepartezi neaparat vechiul strat de lac de unghii, dar sticla de acetona sau dizolvant este pe terminate, nu te panica! Iata cum poti sa indepartezi oja de pe unghii ajutandu-te de ceea ce ai prin casa.

 

Iata cateva remedii homemade pentru indepartarea ojei!


Otetul. Inmoaie un tampon de vata in otet si apoi sterge unghiile, frecandu-le bine. Poti aduaga suc de lamaie sau de portocale in otet si astfel vei obtine propriul tau dizolvant de unghii facut in casa. Otetului ii va lua ceva timp pentru a indeparta oja, asa ca insista.

 

Alcoolul. Alcoolul este o alternativa extrem de populara pentru indepartarea lacului de unghii. Procesul este la fel de simplu. Se inmoaie un tampon de vata in alcool si se insista asupra unghiilor.

 

Lamaia. Lamaia este un ingredient natural care elimina lacul de unghii. Pentru rezultate mai bune, inmoaie unghiile in apa calda cu sapun timp de 3-6 minute, apoi freaca unghiile cu coaja de lamaie.

 

Tu ai incercat o astfel de alternativa?

 

Text: Ruxandra Raica

februarie 18th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate