Renault Romania, partener oficial al COSR

Renault Romania, partener oficial al COSRIn urma unui parteneriat semnat intre Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Renault Romania, Renault Romania a devenit practic partenerul oficial al COSR, angajandu-se se sustina valorile olimpice in perioada 2013-2016. Renault este astfel masina oficiala a COSR, punand la dispozitie o flota de autoturisme.

De asemenea, Renault si-a manifestat intentia de a recompensa sportivii romani ce vor fi medaliati la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016. Colaborarea a inceput inca din anul 2012, cand Renault a recompensat performantele sportivilor romani medaliati la Jocurile Olimpice de la Londra, oferindu-le ca premii 16 autoturisme: Latitude, Mégane Olympic sau Twingo, in functie de culoarea medaliei.

„Multumim Renault Romania pentru deschiderea si sprijinul acordat Comitetului Olimpic. Salutam initiativa partenerului nostru principal de a fi alaturi de sportivii olimpici, de a recompensa performantele lor deosebite si de a promova, alaturi de noi, valorile olimpice. Sportul romanesc are nevoie de parteneri pe termen lung, asa cum este Renault, si le multumim inca o data ca ne sunt alaturi”, a declarat Octavian Morariu, Presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Sustine si tu sportivii romani pe pagina Renault Romania.

 

Text: Ruxandra Raica

noiembrie 22nd, 2013 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate