Restaurantul Blue Fig a fost deschis in Romania cu vedete de top

Deschide videoclipul

De curand s-a deschis restaurantul-lounge Blue Fig, locatie ce va fi si club in serile de weekend, oferind un meniu diversificat alcatuit din preparate cu specific international si cocktailuri delicioase.

Antonia a fost invitatul special, sustinand un concert acustic, iar atmosfera a fost animata de magicianul Verdini si DJ Dragos Vulgaris. La eveniment au fost prezente VIP-uri precum Andreea Mantea, Catalin Botezatu, Mihai Albu, Valentina Pelinel, Alexandra Usurelu, Zoli Toth, Mario Fresh, Lino etc.

Tonica TV este, asa cum v-a obisnuit, peste tot, si de data aceasta a intervievat cuplul Bobby Stoica – Alexandra Usurelu, pe artista Crina Matei si pe bucatarul chef de la Blue Fig, Alhamoui Moumen sau Rafa, cum ii spun cei apropiati. De origine sirian, din 2008 lucreaza ca bucatar in Romania. Rafa a participat si la emisiuni-concurs televizate precum „Chefi la cutite” si este o prezenta cunoscuta in peisajul mediatic.

Va invitam sa vedeti ce au avut de spus despre mancare, dieta si nu numai.

 

Text: Catalina Buzdun

aprilie 5th, 2016 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate