Rețeta de Halloween a lui Kylie Jenner

Kylie Jenner s-a declarat întotdeauna o împătimită a sărbătorii de Halloween. Și de aceea, în fiecare an face pregătiri speciale în această perioadă. Anul acesta, ea a dezvăluit într-un film făcut chiar în bucătăria ei din Los Angeles, special pe Youtube, rețeta ei de fursecuri în formă de fantome sau lilieci.

Ingrediente

-300gr de făină

-½ linguriță de praf de copt

-¼ linguriță de sare

-170 gr unt nesărat

-150 gr zahăr

-1 ou

-2 lingurițe de extract de vanilie

Pregătirea

Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un castron. Amestecă zahărul și untul într-un alt castron până obți un aluat moale și adaugă extractul de vanilie. Adaugă oul și amestecă timp de 1 minut. Se adaugă deasupra primul amestec (făină-praf de copt-sare) și se amestecă din nou. Lasă aluatul să se odihnească timp de 2 ore. Apoi întinde aluatul pe o suprafață plană folosind un sucitor. Folosește forme pentru speciale pentru Halloween (fantomă, dovleac …). Pe o tavă, acoperită cu hârtie de copt, așază fursecurile. Pun-le la cuptor la 175 de grade timp de 8 până la 10 minute. Decorează-le cu glazură portocalie și stropește-le cu ciocolată sau glazură roșie ca sângele, la alegere.


Deschide videoclipul

Text Cristina Dudău

Foto Hepta

februarie 26th, 2021 by Dudau Cristina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate